Tammy wil haar zus een klap verkopen, maar ze kan niet opstaan

Tammy wil haar zus een klap verkopen, maar ze kan niet opstaan

Op het internet circuleren dagelijks een hoop aparte video’s. Soms kun je erom lachen, soms ben je enorm verbaasd en soms is het allemaal wat minder leuk.

1000-LB Sisters

Als je wel eens naar de zender TLC kijkt, dan heb je vast wel gehoord van het programma 1000-Lb Sisters. Hierin worden er zussen getoond die nogal zwaarlijvig zijn.

In een van de uitzendingen zitten Amy en Tammy. Met deze twee kolossen wil je geen ruzie. De kans is groot dat je dat niet meer te boven komt. Maarja, dan moeten ze wel bij je kunnen komen. En daar heeft vooral Tammy veel moeite mee. Zo is te zien hoe ze ruzie maakt met haar zus.

Tammy wil haar zus een klap verkopen, maar ze kan niet opstaan

Argument

Amy en Tammy hebben een eetprobleempje. Amy, die zelf ook aardig wat weegt, wil haar zus helpen om af te vallen. Maar Tammy waardeert de hulp niet.

De twee hebben een afspraak gemaakt bij de dokter, zodat er kan worden gekeken of ze kunnen afvallen middels operaties.

Tammy heeft echter geen zin om zich aan een dieet te houden en draagt haar zus voortdurend op om vanalles voor haar te pakken.

”Ze behandelt mij als een hond. Ik moet cola pakken, haar telefoon, pindakaas en ga zo maar door.” Als Amy aan haar zus vraagt waarom ze zo doet, escaleert het.

Tammy accepteert de toon van Amy niet en wil haar aanvliegen. Er is echter een klein probleem: Tammy is te dik om op te staan. Onderstaand de beelden:

Amy And Tammy Get Into A HUGE Fight | 1000-Lb Sisters
Scroll naar boven