Talpa trekt verklaring in: Massa is Kassa mag toch op televisie blijven

Wij hebben het idee dat er hele vreemde spelletjes worden gespeeld in Nederland. Gistermiddag berichtte het ANP dat Talpa had laten weten seizoen 11 van Massa is Kassa, waarvoor nu opnames worden gemaakt, niet op te nemen in de najaarsprogrammering.

Massa is Kassa stopt maar niet

Driekwart van Nederland hartstikke gelukkig, want ja: waarom blijft Talpa de hand voortdurend boven Peters kale knikker houden?

Als je terecht moet staan voor de zaken waarvoor Peter Gillis allemaal terecht moet staan…Veel mensen vragen zich af wat hij nog meer moet doen om van Talpa af te komen.

Talpa trekt verklaring weer in: Massa is Kassa blijft op televisie

Gemeenten zijn hem zat, bezoekers van zijn parken klagen over de verrotte staat van hun onderkomen en dan is er nog ex-vriendin Nicol Kremers.

Rechtszaken

Talpa wekt nu enorme verbazing. Het ANP bericht namelijk nooit zomaar iets. Talpa zou verklaard hebben dat seizoen 11, waarvoor al druk gefilmd wordt, niet is opgenomen in de najaarsprogrammering.

In plaats daarvan worden de paar resterende televisiekijkers die Nederland nog telt, gelukkig gemaakt met programma’s zoals Ik Hou van Holland en Miljoenenjacht.

In een eerder stadium had Talpa zelf al aangegeven dat men wil wachten op de uitspraak van de rechter, alvorens er een besluit zou worden genomen.

Maarja, uhhh welke uitspraak in de 489 zaken. Peter Gillis moet zich verantwoorden voor mogelijke belastingfraude. Hij heeft de Belastingdienst en de FIOD achter zich aan. Talpa trekt verklaring in: Massa is Kassa mag toch op televisie blijven

Ook heeft hij heibel met gemeenten over vergunningen. Inmiddels zijn de horecavoorzieningen in drie vakantieparken nu gesloten. Dat gebeurde op last van de rechter. Het vermoeden bestaat dat er op grote schaal geld witgewassen wordt. Niet best dus.

En dan is er natuurlijk nog de zaak tegen Nicol Kremers, zelf ook niet bepaald van onbesproken gedrag. Het modelletje op AlleenFans heeft aangifte gedaan van tien verschillende feiten. Ze stuurde ook foto’s naar Patty Brard van een gehavend gezicht. Peter zou dat gedaan hebben.

Talpa reageert

Afijn, in een nieuw statement reageert Talpa: ”Nu de rechtszaak, die oorspronkelijk op 29 augustus zou aanvangen, weer is uitgesteld, gaan we het nieuwe seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa, dat nu in productie is nog dit jaar uitzenden op SBS.”

”We zijn in deze zaak altijd van mening geweest dat iemand pas schuldig is, als een rechter daarover heeft geoordeeld. Daar houden we ons aan vast.”

”Maar mocht het, voor of tijdens het uitzenden van de serie, tot een veroordeling komen in deze zaak, dan zal de serie wel vroegtijdig gestopt worden.”

”Zodra we een startdatum kunnen communiceren, dan zullen we dat vanuit SBS6 doen”, aldus de woordvoerder van Talpa Network aan Shownieuws.

 

 

Over de auteur