Sylvana Simons vindt nog steeds dat het woord “Kerst” verboden moet worden

Sylvana Simons slaagt er vaak in om negatief in het nieuws te komen en weten allemaal wel dat dat voornamelijk komt door haar beroemde uitspraken. Wist je dat Sylvana al een lange tijd weigert om het woord kerst uit te spreken? 

Sylvana Simons kennen we natuurlijk allemaal en ondanks haar uitgesproken mening, horen we de afgelopen tijd steeds minder van haar – wij denken dat dat komt omdat het niet super goed gaat. Zo besloot ze onlangs de politiek te verlaten omdat haar partij geen enkele zetel wist binnen te halen.

Kerst

Waarom Simons ervoor heeft gekozen om dit woord niet meer te gebruiken is ons niet helemaal duidelijk en legt dit ook niet precies uit. Misschien is ze van mening dat er mensen zijn die zich gekwetst kunnen voelen bij het horen van het woord kerst.

Feest trui

Daarom wil Sylvana zelf het goede voorbeeld al geven.

Via Twitter plaatste een tijd terug een nogal intens berichtje waarin ze het heeft over de feestdagen en uiteraard over kerst en de kleding die rond deze periode gedragen wordt.

Sylvana is daar niet erg over te spreken, zo is ze namelijk van mening dat je in plaats van een kersttrui, het voortaan moet hebben over een ‘feesttrui’.

Scroll naar boven