Sylvana Simons maakt heftig nieuws bekend

Net binnen: Seksvideo Sylvana Simons uitgelekt

Sylvana Simons kampt al jaren met een minder goede gezondheid. De politica liet in 2021 weten al drie jaar last te hebben van ‘chronische pijn’, vermoedelijk veroorzaakt door artrose.

Sylvana Simons maakt heftig nieuws bekend

Het is er in de tussentijd niet beter op geworden, zo zegt Simons tegen RTL Boulevard. Ze zegt nog niet afdoende medicatie te hebben, waardoor de pijn soms ondraaglijk wordt. Om die reden kun je haar soms zien met een brace of sling.

Geen partner

Het 51-jarige Parlementslid slaagt er daarnaast ook maar niet in om een man te vinden. Dat maakt haar niet ongelukkig. Ze ontvangt namelijk veel liefde van haar kleindochter.

“Mensen hebben geen idee hoeveel liefde mijn kleinkind mij geeft”, aldus Sylvana. Ze kan het zelf soms niet geloven dat ze oma is. “Af en toe denk ik: hoe kan het dat ik oma ben? Ik betrap me er vooral op bij de vraag: kan ik dit nog aantrekken? Korte rokjes bijvoorbeeld. Ik heb weleens overwogen ze te dragen in de Tweede Kamer, maar het is er nooit van gekomen. Ik bewandel dan de middenweg tussen formeel gepast en mezelf zijn.”

Moeder

Haar kleindochter, die in maart 3 wordt, is niet de enige die veel aandacht krijgt van Sylvana. Ze spreekt het voornemen uit meer tijd met haar moeder, die al 77 is, door te brengen.

Scroll naar boven