Suzanne (21) loopt in string door parenclub en komt haar vader tegen

Suzanne (21) gaat naar een parenclub, ziet ineens haar vader tekeergaan

Bij Trendnieuws delen we niet alleen maar breaking news. We gaan ook goed op verhalen die te bizar zijn om te laten liggen. Het bezoekje van Suzanne aan een parenclub is er zo eentje. Tussen alle mannen die er aanwezig zijn ziet ze…haar vader.

Lekker los

Suzanne (gefingeerde naam) is inmiddels drie jaar samen met Emiel. De twee zijn net klaar met studeren en wonen enkele maanden samen.

Dat gaat hartstikke goed. Beiden hebben een fulltime baan en er zijn dan ook geen zorgen over de rekeningen. Ze doen veel leuke dingen.

Tussen de lakens is het ook spannend, maar beiden zijn ‘open-minded’. Zo heeft Suzanne al meerdere triootjes gedaan en heeft dat geldt ook voor Emiel. Hij valt op zowel vrouwen als mannen. Om de behoeften van de twee invulling te geven gaan ze regelmatig naar een parenclub.

”Het fijne hieraan is dat ik gewoon mijn ding kan doen, terwijl Emiel zichzelf ook kan vermaken. Het is ongedwongen en dat maakt het zo prettig.”

Suzanne (21) loopt in string door parenclub en komt haar vader tegen

Vader

”We gaan ongeveer om de drie maanden, dus zo vaak is dat nou ook weer niet. We wonen in de buurt van Amsterdam en bezoeken altijd dezelfde.”

De laatste keer dat de twee de club bezoeken, gebeurt er echter iets dat niemand voor rekening had gehouden. Terwijl de gasten in hun ondergoed rondhuppelen, ziet Suzanne iemand die haar verdacht bekend voorkomt. ”Ik dacht het zal toch niet?”

Wildvreemde vrouw

Wat blijkt? Suzanne’s vader is ook aanwezig en erger nog: hij ligt bovenop een wildvreemde vrouw. Ze besluit hem er niet vanaf te trekken en ook niets te zeggen.

”Ik zei tegen Emiel dat ik meteen naar huis wilde en we zijn weggegaan. Daarna heb ik mijn vader een bericht gestuurd. Daarin heb ik niet gezegd dat ik hem heb gezien.”

”Wel heb ik hem gevraagd eerlijk te zijn tegen mijn moeder. Zij is een toegewijde vrouw die dit absoluut niet verdient. Ik zou het haar zelf kunnen vertellen, maar het zou haar hart breken.”

Situatie

”Mijn vader belde me en vroeg me om niets tegen mijn moeder te zeggen. Gek genoeg vroeg hij helemaal niet hoe ik hier achter was gekomen.”

”Ik denk dat hij zich rotgeschrokken is en probeert te redden wat er te redden valt. Telkens wanneer ik mijn moeder zie, moet ik eraan denken.”

”Zeker wanneer mijn vader er ook is, bestaat er inmiddels een hele rare situatie. Hij kijkt me dan indringend aan alsof hij wil zeggen: ‘waag het niet’.”

Op gegeven moment zal hij het wel moeten vertellen, want anders doe ik het. Emiel en ik hebben besloten om niet meer naar onze vaste parenclub te gaan. Ik voel me daar niet langer comfortabel sinds het hele gebeuren. Jammer, want dit was wel echt een fijne club.”

Scroll naar boven