Susan (32) wint 64.500 euro door Het Geluid van Qmusic te raden

Susan (32) wint 64.500 euro door Het Geluid van Qmusic te raden

Het heeft langer dan tien weken geduurd, maar gisteren is eindelijk ‘Het Geluid’ bij Qmusic geraden. Susan, afkomstig uit Hoorn was de gelukkige winnares.

Zij wist daan dj Wim van Helden te vertellen dat het geluid afkomstig was van eenvloeistofbuisje van een coronatest in de kartonnen houder duwen. Ze wint 64.500 euro.

620 keer fout

Zogezegd duurde het dus een week of tien. In die tijd werden 620 foute antwoorden gegeven. Na vier hints wist Susan gister dan eindelijk wat het geluid was.

Ze belde naar de uitzending en besloot de gok te wagen. ”Toen ik bij het horen van de vierde hint doorhad dat het te maken had met corona, viel het kwartje.”

Trillen

Toen Van Helden haar vertelde dat ze het antwoord goed had geraden, kon ze dat maar moeilijk bevatten. ”Ik sta te trillen op mijn benen”, aldus Susan.

Of de kersverse winnares al weet wat ze met het geld gaat doen? ”In elk geval met de familie lekker op vakantie”, zo vertelde ze.

Bijna record

Dit is het op één na hoogste bedrag in de geschiedenis van Het Geluid. In 2019 won de 36-jarige Kirsten 100.000 euro met het geluid van het ‘verstellen van een wereldstekker in de juiste stand’.

Scroll naar boven