Supermarktspuugster doet oproep aan ‘islambroers’

Supermarktspuugster roept haar 'islambroeders' op tot het vertellen van de 'waarheid'

Aan het begin van deze week gooide een Nederlandse blondine een videootje online waarin ze lekker stond te spugen in een blik Jodekoeken.

Oproep

Meesteres Blondy heeft het wiel niet uitgevonden. Ze zei: ”Als onze regering Palestina onderdrukt, dan doe ik supermarkten onderdrukken.”

Wat dat te maken heeft met een blik Jodekoeken, die er helemaal niets mee te maken hebben, is onbekend. Ook is het niet duidelijk waarom je een volgerocheld blik weer terugzet.

Supermarktspuugster doet oproep aan 'islambroers' en eist actie

Afijn, vandaag aflevering twee. Dat dit mevrouwtje niet gezegend is met een stel correct functionerende hersencellen, moge duidelijk zijn.

In een nieuwe video richt ze zich tot haar ‘moslimbroeders’. Hiermee bedoelt ze bekende influencers met een islamitische achtergrond. In dit geval Ali-B en Boef.

Palestijnen

”Ik snap niet dat die moslim-influencers zoals Ali-B of Boef, niks te zeggen hebben over Palestijnen. Moslims worden nu allemaal geb0mbardeerd.” Ze kan het woord niet eens normaal uitspreken.

”En Ali-B blijft stil? Is hij bang om zijn contracten en sponsors kwijt te raken? En Ali-B, waar blijft al die Warchild dan!!?”

Kleine meisjes

Maar de comedyshow gaat nog verder. Blondy roept Ali-B op om ‘de waarheid’ te vertellen. ”Of blijf je meisjes aanranden?”

https://youtu.be/0J5UK16eBdA?si=pFm5H9Ul4Hcd-3Vy

Scroll naar boven