Stunt op flat gaat fout, auto met man erin stort naar beneden en alles wordt gefilmd

Stunt op flat gaat fout, auto met man erin stort naar beneden en alles wordt gefilmd

De 37-jarige Russische Evgeny Chebotarev is stuntman van beroep. Dan kom je nog wel eens in situaties waarin de doorsnee mens nooit in komt. De Rus leeft voor spanning, maar heeft dat al enkele malen bijna met zijn leven moeten bekopen.

Ruggengraat

Zo circuleert er een filmpje op YouTube, waarbij hij een stunt uitvoert met een vliegende BMW. Bij de landing kwam hij volledig verkeerd terecht en brak zijn ruggengraat.

Dat gebeurde in september 2021. Amper vier maanden later, besloot Chebotarev opnieuw een stunt uit te voeren. Ditmaal ging hij op een soort pallet liggen om vervolgens door een busje heen te vliegen. Ja, dat lees je goed. Het busje kwam met zo’n 50 kilometer per uur aanrijden.

Stunt op flat gaat fout, auto met man erin stort naar beneden en alles wordt gefilmd

De Rus, die wel een helm op had gedaan, vloog letterlijk door de voorruit en kwam er aan de achterkant weer uit. In de huiveringwekkende video hiervan, zitten sommige passagiers in het busje gewoon rustig een boek te lezen. Een van deze passagiers zei tegen Dailymail: ”Ik zag hem niet eens voorbij komen.”

Nieuwe stunt

En nu heeft de Russsische waaghals wederom een gekke stunt uitgehaald, die helaas fout is afgelopen. De bedoeling was om met een auto van het ene verlaten gebouw, op een ander verlaten gebouw te springen.

Het idee was mooi en de voorbereiding vermoedelijk ook. De uitvoering was helaas wat minder. De auto had niet voldoende snelheid.

In de video die ervan is gemaakt, zien we dat de auto het andere gebouw ramt en daarna naar beneden valt. Chebotarev kan het navertellen.

Tenminste, daar lijkt het op. Hij ligt namelijk met verw0ndingen in het ziekenhuis. We zijn benieuwd wat zijn volgende stunt gaat worden.

Onderstaand de beelden:

Scroll naar boven