Studenten vinden meer dan $40.000 in bank uit kringloopwinkel – brengen deze vervolgens terug

De laatste keer dat je in de kussens van je bank keek, wat heb je toen gevonden? Wat viezigheid, een pen, misschien wat kleingeld?

Wat je ook bedenkt, het is waarschijnlijk niet hetzelfde als wat deze drie huisgenoten hebben gevonden in hun tweedehands bank die ze bij de kringloopwinkel hebben gekocht. Zij vonden namelijk iets meer dan $40.000.

studenten vinden geld in bank

Reese Werkhoven, een student uit New York, en twee vrienden, Cally Guasti en Lara Russo, hadden net de bank gekocht voor $20, meldt SUNY New Paltz’s studentenkrant The Little Rebellion en ze zaten er voor het eerst op, toen Reese een envelop vond onder de armleuning. In die envelop zat $700 in contanten.

“Het meeste wat ik ooit in een bank had gevonden was ongeveer 50 cent. Eerlijk gezegd zou ik al blij zijn als ik $5 zou vinden. ”

Eenmaal dieper gegraven in de de bank werden er meer enveloppen gevonden, waarvan sommige met stapels van $ 100 biljetten. Toen alles gezegd en gedaan was, vertelde het trio aan CBS New York dat ze een stapel geld op hun vloer hadden verzameld ter waarde van bijna $ 41.000. ‘Onze buren dachten dat we de loterij hadden gewonnen of zoiets, omdat we keihard schreeuwden,’ zei Gausti.

studenten met cash geld

Hoewel ze het geld gemakkelijk hadden kunnen verdelen en kunnen gebruiken om hun studieleningen af te betalen, besloten de drie om de naam op te zoeken die ze op één van de enveloppen stond. Een naam die hen naar een oudere weduwe leidde wiens kinderen de bank hadden afgegeven bij het Leger des Heils.

“We waren het er allemaal over eens dat we het geld terug moesten brengen”, zei Russo tegen NBC New York. “Het is hun geld – we hebben het niet verdiend.” Voor hun eerlijkheid gaf de vrouw elk van de studenten $1.000.

Wat had jij gedaan als jij zoveel geld had gevonden in een tweedehands bank? Laat het ons weten in de comments!