Studente koopt lunch voor dakloze man – 1 uur later geeft hij haar een gekreukt briefje dat me in tranen achterlaat

Het is moeilijk, zo niet onmogelijk, om te geloven dat iemand er zelf voor heeft gekozen om dakloos te zijn. Toch kijkt een grote meerderheid van ons met afkeer naar daklozen.

Maar Casey Fischer niet. Nee, ze heeft een iets andere benadering.

Op een dag passeerde ze een dakloze man die probeerde de straat over te steken.

Een tijdje later kwam die man naar dezelfde Dunkin ‘Donuts waar zij was. Het bleek dat hij er slechts in geslaagd was om één dollar bij elkaar te schrapen.

Casey bood aan om een koffie en een bagel te kopen voor de dakloze. Hoewel de man terughoudend was om te accepteren, nam hij haar aanbod aan.

Toen vroeg Casey de man of hij haar aan haar tafel wilde vergezellen.

De man, wiens naam Chris is, leek helemaal geschrokken, maar uiteindelijk sloot hij zich aan bij haar aan tafel.

Hij vertelde Casey over hoe mensen op hem neerkijken, simpelweg omdat hij dakloos is.

Hij erkende ook dat het drugs was die hem in zijn droevige toestand heeft gebracht, en hij haatte zichzelf daarvoor.

Chris had nog steeds dromen om een ​​zoon te zijn waar zijn moeder trots op kon zijn. Ze was al lang geleden overleden aan kanker, maar het was nog steeds een ambitie van hem om het goed te doen ter ere van haar naam.

Casey en Chris praatten meer dan een uur voordat Casey besefte dat ze terug naar school moest gaan. De tijd was gevlogen en haar les zou beginnen.

Net toen Casey opstond, vroeg Chris haar een paar seconden te wachten terwijl hij iets opschreef op een gerimpeld oud stuk papier. Hij duwde het briefje in haar hand en verontschuldigde zich voor zijn lelijke handschrift. Toen gingen de twee uit elkaar.

Toen Casey de krant uitvouwde, besefte ze dat ze iets veel belangrijkers had gedaan dan een dakloze te voeden.

Het briefje:
Wat Chris op het briefje schreef: “Ik wilde mezelf vandaag vermoorden. Vanwege jou doe ik dat nu niet. Bedankt, mooi persoon. ”

Soms kan een attent gebaar, een selectie van vriendelijke woorden of zelfs iets elementairs als een glimlach een groter verschil maken dan dat je je kunt voorstellen.

Denk hieraan als je de volgende keer iemand tegenkomt die er verdrietig uit ziet, of zich misschien niet zo goed voelt als jij. Je hebt geen idee wat er in hun leven gebeurt. Maar één ding is zeker, iedereen in dit leven verdient evenveel liefde.

Niet iedereen kan met trots zeggen dat ze het leven van hun medemens hebben gered, maar Casey kan dit wel!

Casey heeft het evenement op haar Facebook-pagina gedeeld. Lees wat ze hier schreef:

Deel dit artikel met je familie/vrienden op Facebook als je ook vindt dat we meer om anderen moeten geven! Verspreid vandaag de liefde!