Stuart (86) zoekt een achtertuin die hij kan huren voor zijn hobby

Stuart (86) zoekt een achtertuin die hij kan huren voor zijn hobby

De 86-jarige Stuart Haywood uit het Verenigd Koninkrijk is naturist sinds 2008. Hij zoekt nu mensen die hun achtertuin aan hem willen verhuren, zodat hij daar bloot in kan rondlopen. Stuart heeft zelf weliswaar ook een tuin, maar die is omgeven met woningen.

Leven veranderd

De gepensioneerde accountant en groentenboer moest tot 2008 niets van naturisme hebben. Dat veranderde toen hij gezellig meedeed aan een tekensessie. ”Toen dacht ik: ik kan dit.” Het leven van Stuart is sinds die dag compleet veranderd.

Voorafgaand aan die grote dag was zijn vrouw Rhona de enige die Stuart in meer dan 50 jaar naakt had gezien. Rhona voelt zich overigens niet op haar gemak als ze zich moet uitkleden. Ze voelt zich prettiger wanneer anderen naakt zijn, waarbij ze dan overigens wel aanwezig is.

Tuinen huren

Maar goed, een tuin dus. Stuart is op zoek naar huiseigenaren met een mooie achtertuin waar zonder kleren doorheen kan lopen.. Hij betaalt er goed voor, maar geeft ook tuintips en is bereid om andere zinvolle informatie over tuinieren over te brengen.

Stuart: ”Ik zou graag iemand vinden met een achtertuin zonder omliggende woningen, waar ik een paar uur per week mijn interesses kan volgen.”

Volgens Stuart is hij helemaal in zijn element zodra zijn kleren uitgaan. ”Het is een gevoel van vrijheid. Je bent nooit te oud om naakt te zijn en niemand zou zich moeten schamen voor zijn lichaam.”

Scroll naar boven