Stranger Things seizoen 4 vanaf vandaag te zien op Netflix!

Stranger Things seizoen 4 heeft te lang op zich laten wachten, maar het is eindelijk zover. Het eerste deel van het vierde seizoen is eindelijk te zien. In het nieuwe seizoen duikt er opnieuw een nieuwe, en nog grotere dreiging op in Hawkings.

Stranger Things seizoen 4

In het nieuwste seizoen van de serie van de Duffer Brothers keert de originele cast terug naar je beeldscherm. Dan hebben we het natuurlijk over Millie Bobby Brown, Winona Ryder, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton en Joe Keery.

De eerste zeven afleveringen zijn allemaal vanaf vandaag tegelijk op het platform te streamen. Stranger Things seizoen 4 is opgesplitst in twee delen met de laatste twee afleveringen die pas op 1 juli worden uitgebracht. Wat vooral erg opvalt is de lengte van de afleveringen, die allemaal minimaal één uur zullen duren.

Negen afleveringen

In totaal bevat het vierde seizoen van Stranger Things negen afleveringen.Voordat je echter begint te klagen dat dit niet genoeg Hawkins voor je is, heeft Netflix bevestigd dat de meeste van deze afleveringen lang zullen duren. Geen enkele aflevering in seizoen 4 zal minder dan een uur duren, en de laatste drie hebben allemaal een lange speelduur.

De seizoensfinale duurt zelfs twee uur en 30 minuten wanneer het drama tot een hoogtepunt komt in de fantasieshow. Wij kunnen in ieder geval echt niet wachten. Met wie ga jij net nieuwe seizoen bingen? Laat het ons vooral weten in de reacties.

Stranger Things 4 | Volume 1 Final Trailer | Netflix

Laat een reactie achter

Scroll naar boven