Steve de zeemeeuw steelt honderden euro’s aan eten – wordt gezocht

Een zeemeeuw genaamd Steven heeft zichzelf behoorlijk in de problemen gebracht omdat hij de lokale supermarkt voor honderden euro’s heeft bestolen.

Stelende zeemeeuw

Zeemeeuwen staan natuurlijk bekend om hun gave om eten te stelen (of op je hoofd te poepen). Toch voerde Steve de zeemeeuw een veel geniepiger plan uit. In totaal stal de Steve ongeveer €300 aan eten uit een lokale Tesco in Paignton, Devon.

Steve is door het personeel van het filiaal omschreven als een fijnproever. Niet alleen stal hij Mini Cheddars van het merk Doritos, maar ook zakken Monster Munch en Tangy Cheese Doritos. Gelukkig voor ons allemaal slaagde iemand erin om de dief op camera vast te leggen.

Oplettende filmer

En diegene gaat bij de naam Liam Brown: “ik heb hem een ​​paar keer naar binnen zien gaan. Deze keer sprong hij op de motorkap van mijn auto, dus ik begon op te nemen – ik wist dat hij iets van plan was. Hij sprong naar beneden en begon kauwgom van de vloer te kauwen, toen liep hij de winkel binnen en ging er vandoor met een pakje Mini Cheddars.”

Ondanks zijn ongezonde eetpatroon, dat voornamelijk uit chips bestaat, is Steven op een aantal dagen minstens drie keer per dag de winkel in en uit gelopen, en hoewel zijn goede smaak in Chips een compliment verdient, zijn de eigenaren van de winkel iets minder gelukkig. Inmiddels heeft hij meer dan €300 ter waarde aan eten uit de winkel gestolen, wat uitkomt op meer dan 17kg aan eten.

https://youtu.be/iW3nPd4pcL4

Laat een reactie achter

Scroll naar boven