Stervende vrouw (99) heeft één wens – een gigantische penis op haar graf

Een Mexicaanse vrouw had maar 1 laatste wens voordat ze zou sterven – namelijk een gigantische erecte penis op haar graf. Volgens Vice was het de laatste wens van Catarina Orduña Pérez, beter bekend in haar gemeenschap als Doña Cata.

Penis van anderhalve meter 2. Het beeld, wat gewoon lijkt op een penis van meer dan anderhalve meter en ballen met een gewicht van meer dan 250kg, werd afgelopen weekend met succes bovenop haar graf gezet. Haar kleinzoon Álvaro zei over de ietwat bizarre wens: "Ze was altijd erg avant-garde, erg vooruitstrevend over dingen. Je kan je voorstellen dat de maker van het beeld, Isidro Lavoignet, nogal verbaasd was over het verzoek. Hij zei hierover in een interview: "Ik dacht eerst dat het een grap was, want het is niet gebruikelijk om dit soort sculpturen of monumenten te zien, en nog minder in de nagedachtenis van iemand die overleden is."

Familie drong erop aan

Na veel aandringen van de familie besloot de beeldhouwer te beginnen aan het momument. Hij deed dit met maar liefst 12 mensen, waaronder schuurmachines, beeldhouwers en timmermannen. Het project heeft in totaal een maand geduurd. Er zijn ook conservatieve inwoners van het dorp die niet erg blij waren met het beeld. De familie Doña Cata zal blijven vechten voor het behoudt van het beeld.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven