Stel poseert met unieke zesling: kijk nu 30 jaar later wanneer de zussen opgroeien en herenigen

Janet en Graham Walton wilden niets liever dan ouders zijn. Maar wat begon als een natuurlijk verlangen om kinderen te krijgen, ontwikkelde zich al snel tot een echte levensproef voor het paar.

Gedurende enkele jaren probeerde het stel en probeerde het zwanger te worden. Maar tevergeefs.

Het echtpaar koos uiteindelijk voor een vruchtbaarheidsbehandeling. Helaas mislukte dit. Na twaalf pogingen was Janet nog steeds niet zwanger.

Maar net toen het paar het opgaf, trad er een wonder op. Toen ze hun 13e vruchtbaarheidsbehandeling hadden, werd Janet uiteindelijk zwanger.

Nadat ze het positieve nieuws hadden ontvangen, voelden Janet en Graham zich alsof ze in de zevende hemel waren.

Al hun zorgen waren weg en de zware dagen bleken eindelijk voorbij. Ze anticipeerden opgewonden op de komst van hun ongeboren kind … ofwel. Maar toen Janet in haar achtste zwangerschapsweek werd onderzocht, ontdekten artsen dat ze helemaal niet zwanger was van 1 baby – ze was zwanger van 6!

Janet en Graham waren, uiteraard, volkomen verbluft. Ze hadden nooit verwacht dat ze zoveel kinderen zouden krijgen, en zeker niet allemaal tegelijk.

Janet werd snel opgenomen in een ziekenhuis en moest daar blijven tot de baby’s werden geboren. Omdat de zwangerschap van een zesling een verhoogd risico op een miskraam kan veroorzaken, moest ze onder voltijds medisch toezicht zijn.

Op 18 november 1983, toen Janet in haar 31e zwangerschapsweek was, werden 6 kleine gezonde meisjes geboren. De zesling bevielen via een keizersnede in een ziekenhuis in Liverpool, Engeland, en waren de eerste zesling die ooit ter wereld werden geboren.

In januari 1984 werden alle zes baby’s verwacht zich goed te ontwikkelen en werden ze uit het ziekenhuis ontslagen.

“Ze werden fit en gezond geboren na 31 weken. Een paar van hen bevonden zich in incubators omdat hun longen nog niet waren ontwikkeld, “vertelde papa Graham aan The Guardian.

In die tijd had de hele wereld hun ogen gericht op de wonderzusters Hannah, Ruth, Lucy, Kate, Jennie en Sarah. Hun levens waren inderdaad voorbestemd om anders te zijn dan de meeste anderen.

Janet en Graham kochten ongeveer 11.000 luiers per jaar en sliepen nauwelijks gedurende de eerste paar levensjaren van hun baby.

Hun leven was een schijnbaar eindeloze cyclus van voeding, luierwisselingen en korte slaappauzes.

Maar het was niet alleen de eerste paar jaar dat zwaar en stressvol waren voor de ouders Graham en Janet.

Toen de meisjes opgroeiden, was er nauwelijks tijd om even op adem te komen: ze werden geconfronteerd met schoolwerk en -activiteiten, liefdesaffaires en stormachtige puberteit – keer 6.

Onnodig te zeggen dat er altijd iets gebeurde in de Waltons!

“We hebben die eerste jaren in een waas meegemaakt … En de enige spijt is dat er niet genoeg tijd was om er net zo van te genieten als we hadden gewild,” zegt Janet over hun ervaring.

Maar ondanks het gebrek aan tijd moest het paar nadenken over hun leven, één ding was zeker: zowel Graham als Janet koesterden en waren erg trots op alle zes van hun dochters.
Vandaag zijn de zesling 37 jaar oud en zijn ze allemaal nuchtere en succesvolle individuen.

Sommigen van hen zijn getrouwd en hebben hun eigen gezin gevormd; De jongste, Sarah, kreeg als eerste haar eigen kinderen toen ze in 2014 beviel van dochter Jorgie.

Door het kleine meisje groeide de familie Walton nog verder – om maar te zwijgen van het maken van zeer trotse grootouders, Janet en Graham.

Nu kunnen de 2 de ontwikkeling van een baby opnieuw volgen, maar in een iets rustiger tempo …

Janet is zeker extatisch over haar kleindochter:

“Ik hield zoveel van die eerste jaren. Ik kon niet zeggen dat de ene fase beter was dan de andere. Maar er was altijd zoveel te doen, we vonden het niet zo leuk als wanneer we er één hadden gehad. Met kleinkinderen heb je tijd “, vertelde ze de Daily Mail.

Met zo’n groot en harmonieus gezin zal Jorgie een geweldige jeugd hebben, dat weet ik zeker! Wat leuk dat Graham en Janet nu in staat zijn om van een kleinkind te genieten zonder enorme stress, gedoe en aandacht.

Wie weet, misschien krijgen ze in de toekomst meer kleinkinderen?

De zesling vierden hun verjaardag niet lang geleden samen. Hannah, Lucy, Jennie, Ruth, Kate en Sarah namen hun ouders mee op een speciale reis naar New York – hun eerste vakantie samen in bijna tien jaar. Wat geweldig voor deze geweldige familie!

Overweeg om dit speciale en unieke familieverhaal te delen als je ook denkt dat de zesling van Walton zijn opgegroeid tot geweldige, mooie jonge vrouwen! Graham en Janet moeten trots zijn op zowel hun dochters – en zichzelf!