Stel krijgt bezorgpizza die 5 cm kleiner is dan de advertentie en is woedend

Een Britse man en vrouw besloten afgelopen weekend een pizza te bestellen en betaalden 13 pond voor een pizza die, conform de advertentie, 15 inch zou moeten zijn. Niets bleek minder waar. Nadat de twee een meetlint naast de pizza legden, bleek deze slechts 13 inch.

Via Facebook laat Coral Heath haar ongenoegen blijken over deze ”slechte behandeling” en schrijft: ”We kochten een 15 inch pizza en hij was veel te klein. Dus ik heb gebeld om dit misverstand uit te zoeken. De persoon die de telefoon opnam noemde mij een leugenaar.”

Stel krijgt bezorgpizza die 5 cm kleiner is dan de advertentie en wil geld terug

Het bericht gaat nog verder, want het bedrijf besloot geen nieuwe pizza te sturen tot woede van het stelletje. ”Ook kregen we ons geld niet terug, terwijl ik dus niet gekregen heb waarvoor ik heb betaald. We hebben de pizza opgemeten en daar hebben we foto’s van gemaakt. Hij is veel te klein, maar ze willen ons niet geloven.”

Pizzeria: onzin

De bewuste pizzabakker is zich van geen kwaad bewust en weerspreekt volledig dat er een pizza van 13 inch is bezorgd. ”We hebben niet eens een pan van 13 inch.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven