Stel heeft 3 tweeling in 5 jaar gekregen: maar één onverwacht detail laat artsen sprakeloos

Toen een oude familievriend contact opnam met Carrie en Craig Kosinski en vroeg of ze voor haar jonge tweeling konden zorgen, zeiden ze “ja”. Carrie en Craig boden aan om de schattige meisjes in hun familie op te nemen. Vervolgens werden dagen weken, weken werden maanden, en al snel maakten de meisjes voorgoed deel uit van de familie. Het hebben van kinderen was altijd al een droom geweest voor Carrie en Craig, maar ze hadden geen idee hoe het voor hen zou lopen.

Na een paar jaar en het krijgen van nog een tweeling (Kenna en Adalynn) hoorden Carrie en Craig van hun biologische moeder dat ze in een hartverscheurende situatie verkeerde. Ze had grote problemen in haar leven en worstelde om alles te laten werken. Ze vroeg het stel of ze bereid zou zijn om haar twee jongere kinderen, de twee jaar oude tweeling Cece en J.J.

De jongere tweelingen waren Kenna en Adalynn’s biologische broer en zus. Adoptie ouders Carrie en Craig moesten lang nadenken over wat het juiste was om te doen.

“Het was een moeilijke beslissing. We probeerden zelf een kind te krijgen. Maar het waren broers en zussen dus dat was zeker iets om in overweging te nemen – we wilden de broers en zussen bij elkaar houden, “vertelde Carrie aan The Journal Times.

Carrie en Craig lieten hun persoonlijke zorgen achterwege en vertelden de moeder dat ze graag de jongere tweeling zouden adopteren.

Maar slechts een paar weken na het verwelkomen van Cece en J.J. in het gezin voelde Carrie zich raar en besefte ze dat ze naar de dokter moest gaan. Een echo liet zien dat Carrie zelf zwanger was. In feite verschenen niet één maar twee foetussen op het scherm! Dit zouden zij en Craig’s derde tweeling zijn in vijf jaar!

Hoewel ze in eerste instantie overweldigd waren, wisten Craig en Carrie dat hun zwangerschap een geschenk was uit de hemel. De ouders besloten om alles op alles te zetten, zodat alle zes de kinderen zouden opgroeien in een veilige en liefdevolle omgeving.

Maar het lot zou de familie binnenkort weer een bezoek brengen en hun artsen konden nauwelijks geloven wat er gebeurde. Toen de artsen nog beter keken zagen ze iets ongelofelijks. Bekijk het op de volgende pagina!