Stefan wil dat zijn vriendin een strijkbout op zijn pipi zet, maar dat gaat mis

De 41-jarige Stefan* (echte naam bekend bij de redactie) had een nogal opmerkelijke fantasie. Hij zag in een video hoe een meesteres een kokendhete strijkbout op iemands jongeheer zette. Toen Stefan dat zag, wilde hij dat ook.

Dominatrix

Stefan is een doorsnee huisvader met drie kinderen. Hij is gescheiden, maar heeft sinds kort een vriendin. Daarmee is hij nu aan het experimenteren tussen de lakens.

Zijn vriendin heeft geen standaard beroep. Ze is namelijk ‘dominatrix’ en werkt in donkere kelders, waar ze mannen ontvangt die allerlei eisen en wensen hebben. Dat varieert van ‘speciale massages’ tot vastgebonden worden met vleeshaken. Stefan is in het begin verbaasd.

”Ik was hier helemaal niet in thuis, maar als je het een keertje probeert gaat er een wereld voor je open. Ik vind: als je verliefd bent op iemand, en je gaat ervoor, dan moet je ook openstaan voor andere interesses.”

”Met mijn ex-vrouw was het nogal saai geworden tussen de lakens. Ik mocht er twee keer week op, maar ik kon al uittekenen hoe het ging verlopen. Erop, eraf, en klaar.”

Strijkbout

Stefan is naar eigen zeggen iemand met een hoge pijngrens. Of anders gezegd: geen enkele pijngrens. ”Ik kan eigenlijk niet zo veel hebben. Bij het minste of geringste begin ik al te piepen.”

”Mijn vriendin leert me nu hoe ik die grens kan verhogen. Ik heb een aantal video’s bekeken van wat mijn vriendin doet en ik zag op internet een video waarin een meesteres een strijkbout op iemands jongeheer drukt. Dat is wel heel extreem, maar het leek me wel wat. Dat heb ik voorgesteld aan mijn vriendin.”

Stefan wil dat zijn vriendin een strijkbout op zijn pipi zet, maar dat gaat mis

Vriendin wil niet

Hoewel zijn vriendin wensen en eisen van mannen laat uitkomen, gaat het strijbout-idee haar iets te ver. Ze vindt dat Stefan daar nog niet klaar voor is.

”Ik ben blijven aandringen. Heb haar zelfs gesmeekt om het te doen. Ik zei zelfs dat ik dan wel naar iemand anders zou gaan.”

Plannetje

De vriendin van Stefan stemt uiteindelijk toe, maar wat hij dan nog niet weet is dat zij een plan bedenkt. Ze blinddoekt haar vriend, die poedeltjenaakt op bed ligt.

Terwijl Stefan ligt te wachten op het grote moment, besluit zijn vriendin om de strijkbout niet in het stopcontact te steken. Ze doet zijn blinddoek af en wanneer Stefan de strijkbout ziet is hij doodsbang.

Ze drukt het apparaat vol op de jongeheer en Stefan begint keihard te gillen. Totdat hij beseft dat het ding helemaal niet heet is.

Nooit meer

Zijn vriendin begint te lachen, waarna Stefan de lol er ook wel van in ziet. ”Ze heeft me eigenlijk behoed voor een grote fout. Ik bedacht dit in een opwelling. Achteraf ben ik wel blij dat ze het niet echt heeft gedaan.”

Of hij dit alsnog zou doen? ”Nee, nee. We proberen wat andere dingetjes uit, maar het strijkbout-idee ben ik nu eigenlijk wel van genezen.”

Scroll naar boven