Steenrijk, Straatarm-kijkers betrappen ‘rijk’ stel

Steenrijk, Straatarm-kijkers betrappen 'rijk' stel

Het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm ligt al weken onder vuur. Veel mensen denken dat alles in scene is gezet, en dat er acteurs worden ingehuurd.

Over de aflevering van gisteren is nu ook weer ophef ontstaan. Dat gebeurde overigens al voordat de aflevering op tv was geweest.

Te zien waren het rijke koppel Edwin en Valerie en de arme moeder Sabine uit Lutjebroek. Beide gezinnen ruilden een week lang van budget en onderkomen.

YouTube video player

Corfu

In de uitzending deed SBS voorkomen als het arme gezin in een woning van Edwin en Valerie op het Griekse Corfu gaat overnachten.

Op sociale media verschenen al snel berichten dat deze woning helemaal niet van Edwin en Valerie is.

Het mooie is dat Valerie hier op TikTok vorige week zelf op reageerde. Ze bevestigde dat deze woning inderdaad helemaal niet van hun is.

”Wij hebben dit ook duidelijk met SBS en de productie besproken, dat zij moeten vermelden dat we geen huis hebben in Corfu.”

”Wij hebben het gewoon geregeld voor het gezin, zodat zij op vakantie konden gaan.”

@closetvanval Antwoorden op @Anouk44 #steenrijkstraatarm ♬ origineel geluid – Closetvanval

Onderbroek

So far so good, maar nu is er nog iets waarover veel mensen vallen. Houd je vast, want op Twitter wordt de onderbroek van Edwin besproken.

Die blijkt namelijk van de Action te zijn. Daar is helemaal niets mis mee, maar toch zetten mensen twijfels bij de echtheid van het programma.

Onderstaand enkele reacties over de onderbroek:

https://twitter.com/Rwa64664363/status/1651299732411514882

https://twitter.com/Kruimel20/status/1651299738010910730

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat het programma onder vuur ligt. Na een eerdere uitzending over vader Richard en zijn zoon, meldden boze familieleden zich.

Ook recent ontstond er ophef over een andere familie, nadat het juicekanaal Reality.FBI had onthuld dat ‘de Hollies’ ook acteerwerk doen.

Of het allemaal waar is? Dat is natuurlijk de grote vraag.

Scroll naar boven