Staatsloterij: Iemand heeft 12,8 miljoen gewonnen, maar wie?

De Staatsloterij is nog steeds op zoek naar iemand die ongeveer 1,5 maand geleden een bizar bedrag van bijna dertien miljoen euro heeft gewonnen. De grote winnaar heeft zich tot dusver nog niet gemeld.

Lotnummer FV 74622

Het winnen lot is verkocht bij Primera Sandra in Bleiswijk. Een woordvoerder van Nederlandse Loterij zei in een reactie: “Meestal worden fysieke loten gekocht door mensen die in de buurt van het verkooppunt wonen. Daarom willen we aan iedereen in Bleiswijk en omgeving vragen om nog één keer thuis op zoek te gaan naar dat winnende lot met nummer FV 7462.”

Het komt overigens wel vaker voor dat prijswinnaars hun geld niet komen innen. Het gaat hierbij altijd om loten die in fysieke winkel gekocht zijn. “Dat maakt het ook een lastige zoektocht. Wij weten alleen dat het winnende lot bij Primera Sandra in Bleiswijk gekocht is, maar niet door wie.”

Sylvia van Primera Sandra

Ook heeft een verkoopmedewerker van Primera Sandra zelf gereageerd in een gesprek met De Telegraaf. “Je denkt er natuurlijk wel eens overna, wat je zou doen als je de loterij wint, ’misschien een nieuwe auto?’, maar dan heb je nog 12 miljoen over. Het is niet te bevatten.”

Op de vraag of Sylvia nog een wens heeft voor het winnende lot, is ze luidt en duidelijk: “We hopen dat het goed terecht komt, en niet dat het bij iemand tussen het oud papier belandt. Dat zou toch zonde zijn.”

Laat een reactie achter