Squid Game is bezig de populairste Netflix serie ooit te worden

De CEO van Netflix heeft onthuld dat Squid Game op schema ligt om hun best bekeken tv-show ooit te worden. De streamingdienst heeft een lijst gedeeld met de best bekeken films en series.

Lijst best bekeken films en series

De populaire actiefilm Extraction bereikte bijna 100 miljoen views in de eerste 28 dagen van release, terwijl Bridgerton in hetzelfde tijdsbestek in 82 miljoen huizen werd bekeken. De rest van de titels die in de lijst verschenen bestaan uit bekende titels als Bird Box, Stranger Things en The Witcher.

Netflix onthulde ook dat er binnenkort een nieuwe show bovenaan de lijst kan komen als de huidige trend doorzet. Tijdens een optreden op de Code Conference van Vox Media merkte de streamingdienst op dat de razend populaire Koreaanse tv-show Squid Game op dit moment nummer één in de wereld is en ‘op tempo ligt om de populairste Netflix-show ooit te worden.’

Het Verhaal

Het verhaal van de film is simpel: een aantal spelers met een tekort aan geld strijden tegen elkaar in een selectie van dodelijke kinderspellen om een enorm geldbedrag te kunnen winnen. Lig je uit het spel? Dan wordt je vermoord. Squid Game is een gewelddadig, sadistisch en tegelijkertijd een achtbaan van emoties. Een geweldige nieuwe serie die iedereen gekeken moet hebben.

Squid Game is nu te bekijken op Netflix.

Squid Game | Official Trailer | Netflix

Laat een reactie achter

Scroll naar boven