Spotgoedkoop huis op Funda: Met privéstrand en midden in Nederland!

In het midden van Nederland vind je de mooie plaats Lathum. Dit ligt in Gelderland. Lathum ligt aan de grootste recreatieplas van Nederland, de Rhederlaag. Daar is nu een van de mooiste huizen van ons land op Funda geplaatst. 

Huis met privéstrand

De locatie is perfect. Het huis is prachtig onderhouden en er is recentelijk een nieuwe badkamer ingekomen. Hier een paar feiten. Voor maar liefst 950.000 euro kun je dit huis hebben. Bij het huis zit zelfs een strand. Ja je hebt zelfs een strand als tuin! Ook heb je een fenomenaal uitzicht. Ook is er een oprit voor maar liefst 5/6 auto’s.

De beschrijving is als volgt: “Op een van de mooist en meest unieke locaties op het Riverparc gelegen uitgebouwde vrijstaande villa met volledig zicht over het open water van het Rhederlaag! Door de hoeklocatie is er aan voor- en zijkant uitzicht over het water en ligt het op een zeer ruim perceel van maar liefst 798 m². Daarnaast beschikt de villa over een zijaanbouw met opbouw, een kelder en een eigen oprit geschikt om ca. 5 auto’s te parkeren.

Ook heeft het huis een energielabel B. Natuurlijk is één miljoen niet spotgoedkoop, maar vindt maar iets mooiers voor die prijs. Bekijk hieronder de foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven