Ervaar de sportzomer met spotgoedkope Action thuisbioscoop

Action thuisbioscoop sportzomer

De komende zomer kunnen we weer genieten van een breed scala aan sportevenementen. Toch is het in de warme maanden vaak aantrekkelijker om buiten te zijn dan binnen te zitten. Een praktische oplossing biedt de winkelketen Action met zijn assortiment aan projectieschermen en projectoren.

Action Thuisbioscoop

Met deze Action thuisbioscoop transformeer je je achtertuin in een openluchttheater waar je de meest spannende wedstrijden, races en toernooien kunt volgen. Het scherm is te koop voor € 99 en de projector kost € 89,95. De sportzomer wordt gemarkeerd door grote evenementen zoals het EK Voetbal, de Tour de France, Formule 1, de Olympische en Paralympische Spelen en de belangrijkste tennistoernooien.

Het projectiescherm van Action, dat opblaasbaar is en een indrukwekkende grootte heeft van meer dan 3 meter breed en bijna 2,5 meter hoog, is een uitkomst zodra de temperaturen stijgen. Bij aankoop krijg je ook een luchtblazer om het scherm eenvoudig op te zetten.

thuisbioscoop action sportzomer1
bron: Action.nl

Het scherm blijft goed staan met behulp van spanlijnen en grondpennen, ook als er een klein windje staat. Hoewel het scherm bestand is tegen een zuchtje wind, is het minder geschikt voor gebruik bij sterke wind, regen, vorst of sneeuw. Mocht er toch iets kapot gaan, dan is er een reparatiesetje beschikbaar.

Til je sportzomer naar een nieuw niveau

De projector zorgt voor een haarscherpe projectie van de wedstrijden en programma’s met een resolutie van 1280 x 720. Het beeld kan een grootte bereiken van tot wel 3,30 meter, wat perfect past op het grote scherm. Je verbindt de projector eenvoudig met je laptop, smartphone of een ander apparaat via de meegeleverde stroomkabel, AV-signaalkabel en een HDMI-kabel van 1,5 meter.

thuisbioscoop action sportzomer1
bron: Action.nl
thuisbioscoop action sportzomer1
bron: Action.nl

Het geluid van de ingebouwde speaker van 5 watt zorgt ervoor dat je niets mist van het commentaar. Bovendien heeft de projector een lange levensduur van 50.000 uur, waardoor je nog veel zomers kan genieten van de leukste evenementen. Interesse? Dan kan je de thuisbioscoop van Action hier bestellen. Het opblaasbare projectiescherm hier.

Scroll naar boven