Spider-Man crasht keihard tegen een gebouw aan in themapark

Wie net als ons bekend is met de films van Spider-Man, weet dat hij bekend staat om zijn ietwat onhandige landingen. De recente crash die hij heeft gemaakt in Californië is misschien wel eens van zijn meest pijnlijke tot nu toe.

Avengers Campus

Het incident gebeurde nadat het personage op een dramatische manier door de lucht vloog (als onderdeel van zijn routine, natuurlijk). Wie de video ziet zonder te weten wat er aan de hand is, zal denken dat deze ‘acteur’ de val waarschijnlijk niet overleefd heeft.

Maar je zal blij zijn om te horen dat het helemaal geen mens betrof. Het ging hierbij om een zogenaamde stuntronic, een animatronische machine die in staat is enkele van de indrukwekkende stunts en sprongen uit te voeren die we gewend zijn van onze favoriete buurtspin.

Keiharde crash

Maar helaas voor de robot liep de routine niet helemaal als gepland. Op de beelden is te zien hoe Spider-Man met meerdere salto’s door de lucht vliegt voordat hij keihard crash tegen de zijkant van een gebouw. De impact was zelfs zo hard dat een gedeelte van de structuur van het gebouw werd beschadigd.

In de menigte ontstond gelijk paniek omdat de meeste mensen dachten dat er een mens in het pak zat. Toen ze echter hoorde over de stuntronic, beschreven enkele van hen het moment als ‘het grappigste ding ooit’.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven