‘Spelersgroep Oranje wil ook liever niet meer in Kuip spelen’

'Spelersgroep Oranje wil ook liever niet meer in Kuip spelen'

Louis van Gaal haalde afgelopen weekend hard uit naar de faciliteiten van de Rotterdamse Kuip. Volgens de bondscoach zijn het veld en de supporters van topkwaliteit, maar is de rest “oude troep” die niet meer van deze tijd is. Louis zou daarom graag alle wedstrijden in de Amsterdam ArenA afwerken, waar hij een mooie eigen kamer krijgt.

Volgens De Telegraaf heeft Louis met zijn ’tirade’ ook de spelersgroep aan het denken gezet. De krant stelt dat de vedettes van het Nederlands Elftal ook helemaal klaar zijn met de dramatische omstandigheden waarin zij zich moeten omkleden.

Johan Cruijff ArenA

Een groot deel van onze over het paard getilde voetballertjes die zichzelf veel te belangrijk vinden (mening redacteur) wil dat de KNVB gaat kijken of de interlands voortaan in de ArenA kunnen worden afgewerkt.

Volgens de KNVB is dat niet mogelijk vanwege contractuele verplichtingen en natuurlijk ook de beschikbaarheid van een stadion. Soms staat er namelijk een ander evenement op de planning, waardoor er uitgeweken moet worden naar De Kuip of naar het Philips Stadion. Desalniettemin ”begrijpt” de voetbalbond de kritiek.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven