Sonja (45) wil nooit meer een man, gaat verder met boom Rudolf

Sonja (45) wil nooit meer een man, gaat verder met boom Rudolf

De 45-jarige Sonja Semyonova is klaar met mannen. De zelfgenoemd ‘ecoseksueel is dolverliefd op een eikenboom die volgens haar al ‘honderden jaren op haar wacht’. Boom Rudolf vult Sonja met ‘erotische energie’.

Sonja was vroeger gewoon getrouwd, maar begon een verlangen naar planten te kweken nadat ze in 2020 was verhuisd naar Vancouver Island.

Verbondheid

Semyonova, een specialist in het vertellen van ‘erotische verhalen’, vertelt tegen SWNS dat haar aandacht werd getrokken door een reusachtige eikenboom tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen tijdens de lockdown. Dat is nu alweer bijna 3 jaar geleden.

”Ik wandelde vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom”, zo vertelt de natuurliefhebber. Ik merkte toen al een enorme verbondenheid met de boom op.”

Gevoelens

Sonja en de eik, die ze liefkozend Rudolf noemt, kregen volgens eerstgenoemde een steeds sterkere connectie. Toch duurde het tot de zomer van 2021 voordat Sonja ‘erotische gevoelens’ begon te ontwikkelen voor de machtige hardhouten boom.

In een van haar verhalen beschrijft Sonja haar gevoel. Ze houdt van het gevoel ‘klein te zijn’ en genomen te worden door iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’.

Mensen kunnen er niet aan tippen

Sonja had voorheen dus gewoon een man, maar heeft met haar liefde voor de eik nu een nieuw level bereikt. ”Het is niet te vergelijken met mensen. De aanwezigheid die ik voel bij de boom is wat ik zoek, maar dat is een fantasie met een persoon. Lang heb ik verlangd naar deze erotische golf van energie.”

Geen takken naar binnen

Semyonova verduidelijke dat ze geen takken naar binnen stopt, of zich ‘klaar rijdt’ op de boom. ”De ervaringen met Rudolf spelen zich volledig in mijn geest af.”

”Het is een groot misverstand dat ecoseksualiteit betekent dat er gemeenschap plaatsvindt tussen mensen en de natuur.”

”Het bekijken van de wisseling van seizoenen is voor mij een erotisch handelen. Als ik daarnaar kijk, word ik echt nat van de opwinding. Je gaat van het levenloze in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niks spannenders.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Semyonova (@bodystoryteller)

Scroll naar boven