Soldaat vertrekt om pasgeboren dochter te ontmoeten, stapt ziekenhuiskamer in en bevriest

De komst van een baby is altijd een spannende en angstige tijd, vooral voor de eerste keer wanneer de ouders niet weten wat ze kunnen verwachten.

Toen Jake en Chelsea Osborne erachter kwamen dat ze een baby kregen, waren ze super opgewonden. Maar als militaire vrouw wist Chelsea Osborne dat haar man er misschien niet was om de ervaring te delen. Dit was dan ook geen uitzondering, want een maand nadat het stel erachter kwam dat ze hun eerste kind kregen, werd Jake ingezet. Helaas werd verwacht dat hij maanden weg zou zijn.

Toen de aankomstdatum van hun baby dichterbij kwam, wist Jake dat hij niet in staat zou zijn om terug te keren om de bevalling van zijn baby mee te maken. Chelsea begon zich voor te bereiden op een bevalling zonder haar man naast haar en troostte zich in de wetenschap dat ze in ieder geval Jake’s zus en haar familie zou hebben voor ondersteuning.

Toen de grote dag aanbrak, benaderde de commandant van luitenant Jake hem en zei hem om zijn koffers te pakken en zich op te maken om naar huis terug te keren. Jake bleef versteld staan ​​van zijn bevel.

“Binnen twee dagen hadden ze me in een vliegtuig naar huis”, zei Jake. Terwijl hij terugreisde naar zijn familie, kreeg Jake een telefoontje van Chelsea dat zijn wereld op zijn kop zette.

Hij kon niet snel genoeg thuiskomen en toen hij de deur van de ziekenhuiskamer van zijn vrouw opendeed, kon hij de tranen gewoon niet tegenhouden.

Chelsea plaatste baby Paisley in de armen van Jake en de hele kamer was in tranen. Om te zien dat dit gezin op zo’n belangrijke dag wordt herenigd na maanden van elkaar te hebben doorgebracht, is zo’n prachtig moment. Zie het moment waarop Jake voor de eerste keer zijn dochter ziet hieronder:

Wat een prachtig moment en een moment waarop we beseffen hoeveel we familie moeten koesteren die we in de buurt hebben. Niet alle gezinnen hebben deze luxe. Deel dit hartverwarmende verhaal met je vrienden en familie.

Bron: Piedmont Athens Regional Medical Center