Sofia drinkt eigen bloed om jong te blijven: “Heerlijk met een beetje limonade”

In de eeuwige zoektocht naar jeugdigheid hebben mensen zich tot allerlei extreme methoden gewend, van Botox tot plastische chirurgie. Maar model en influencer Sofia Clerici heeft een geheel nieuwe dimensie toegevoegd aan deze zoektocht met haar onthulling.

Met meer dan 2,2 miljoen volgers op Instagram, staat Sofia bekend om haar uitdagende posts. Echter, haar recente bekentenis over haar unieke methode voor anti-veroudering heeft veel van haar volgers versteld doen staan. Sofia beweert dat het drinken van haar eigen bloed het geheim is achter haar jeugdige uitstraling.

Een bloederige cocktail

Op een van haar Instagram-verhalen deelde Sofia een foto van haar diner, met op de achtergrond een glas gevuld met een donkerrode vloeistof. Naar aanleiding van een vraag van een volger, onthulde ze dat dit glas haar eigen bloed bevatte, gemengd met limonade.

Sofia gaf verder toe dat ze regelmatig kleine hoeveelheden van haar eigen bloed drinkt, opgeslagen in buisjes in haar koelkast of vriezer, om haar jeugdige uitstraling te behouden.

“Ik ben een porseleinen pop”

Sofia, die bekend staat om haar opvallende verschijning en gedurfde make-up, beschrijft zichzelf als een “porseleinen pop” dankzij haar onconventionele schoonheidsritueel. Ze vertelde haar volgers dat ze soms het bloed puur als een shotje neemt, of het mengt in andere drankjes voor een intensere ervaring.

Vampier of trendsetter?

Hoewel Sofia’s methode op het eerste gezicht misschien schokkend lijkt, is ze niet de eerste publieke figuur die experimenteert met ongewone anti-verouderingstechnieken. Haar gedurfde en unieke benadering van schoonheid en zelfzorg heeft zeker voor opschudding gezorgd, maar het is ook een herinnering aan de lengtes waartoe mensen zullen gaan in de naam van schoonheid en jeugdigheid.

Of Sofia’s methode nu gezien wordt als gewaagd of gewoonweg bizar, het zet ons aan het denken over de definitie van schoonheid en de grenzen die sommigen bereid zijn te overschrijden om het te bereiken.

Scroll naar boven