Smerig filmpje uitgelekt van ratten tussen voedsel in Grieks restaurant

Smerig filmpje uitgelekt van ratten tussen voedsel in Grieks restaurant Leidschendam

Eet jij graag Grieks? Wij eigenlijk ook. Maar het Griekse restaurant dat gevestigd zit in winkelcentrum Westfield Mall of the Netherlands slaan we lekker over. De reden? Er is een filmpje opgedoken waarin een rat zijn buikje rond eet in de slabak.

@ratatouille628 Lekker broodje gyros #mallofthenetherlands #viraal #foodhall #foodmarket #leidschendam #winkelcentrum ♬ origineel geluid – The rat

Het filmpje, dat op TikTok werd gepost, is inmiddels honderden keren gedeeld. Vanzelfsprekend zijn de reacties niet mals en dat is te begrijpen. Echter zijn er ook mensen die beweren dat dit ”in veel meer restaurants voorkomt” en dat ratten en muizen overal kunnen komen.

Wel erg schokkend is natuurlijk dat een klant het voorval heeft gefilmd. Dat betekent dat het restaurant open was, en er dus eten geserveerd werd.

Actie ondernomen

Het bewuste restaurant heet Mr. Greek. Hart van Nederland heeft een poging ondernomen in contact te treden met een woordvoerder of de eigenaar het etablissement, maar niemand wilde reageren. Een woordvoerder van het winkelcentrum laat weten dat de ondernemer ”aan het werk gezet” is.

”Hij moet de hygiëne en afsluitbaarheid van etenswaren te laten verbeteren, zodat dit niet nog een keer gaat gebeuren.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven