Slimme truc: Zo heb je altijd korting bij bol.com

Het leven is al duur genoeg door onder andere de prijzen die maar blijven stijgen. We zijn ons er heel goed van bewust dat steeds meer gezinnen minder te besteden hebben en daarom hebben wij een leuke suggestie voor jullie.

Op de website swap.coupons kun je letterlijk geld verdienen. Nu denk je vast: het zal wel, maar het is echt zo. De website koopt namelijk (ongebruikte) cadeaubonnen namelijk op maar verkoopt deze ook.

Voorbeeld: Stel je wil bijvoorbeeld iets bij Bol.com van 100 euro kopen, dan kan je een cadeaubon van bol.com bij swap.coupons kopen voor 95 euro. Dit betekend dus dat je automatisch 5 euro korting hebt zonder daar eigenlijk iets voor te hoeven doen.

Goedkopere cadeaukaarten

Het enige dat je hoeft te doen, is op de tab ‘kopen’ klikken. Je vult eerst het merk van de cadeaukaart in en ziet dan vervolgens wat er allemaal beschikbaar is.

Vervolgens selecteer je de gewenste kaart, voeg je deze toe aan je winkelmandje en reken je af.

Een paar seconden later heb je de kaart in je mailbox met een heerlijk korting. De kaart kun je direct weer gebruiken bij de winkel die je hebt gekozen.

Klinkt te mooi om waar te zijn…

Ja! Maar dat is het echt niet. Het is eigenlijk heel simpel en logisch. Ontzettend veel mensen in Nederland hebben vaak nog ongebruikte cadeaukaarten bijvoorbeeld ergens op zolder liggen, Swap.coupons koopt deze kaarten in en verkoopt deze vervolgens weer voor een zacht prijsje. Heb je een ongebruikte kaart liggen toevallig? Die kan je dus natuurlijk ook aan de website verkopen.

Het jonge, snelgroeiende bedrijf legt haar methode zelf als volgt uit op de website:

“Bent u in het bezit van een cadeaukaart of cadeaubon? Bij swap.coupons kunt u deze direct inwisselen. U heeft de mogelijkheid om uw cadeaukaart in te ruilen voor euro’s, bitcoins of andere merken. Bovendien bieden wij ook cadeaukaarten aan tegen hoge kortingen. Dus of u nu een oude cadeaukaart heeft gevonden of een cadeaubon heeft gekregen, bij swap.coupons kunt u er direct van profiteren.”

Superhandig dus. Zeker als je het geld goed kunt gebruiken en tegelijkertijd minder wil betalen voor cadeaukaarten met een hoger tegoed.

Bedankt ons later maar 🙂

Scroll naar boven