Slechts 3% van de mensen heeft deze enorme chocolade-uitdaging voltooid

Als ik een eetwedstrijd zie, denk ik meteen: ‘Ja, dat moet lukken, dat kan ik wel binnen de tijd opeten’. Mijn probleem is echter dat mijn ogen voortdurend groter zijn dan mijn buik en de realiteit is dan ook vaak dat ik de eetwedstrijden verlies.

Het wordt met blijkbaar met een reden een ‘uitdaging’ genoemd en die reden is dat ze ook echt verdomd uitdagend zijn. Wat zou het punt anders zijn, toch?

En dat is precies wat de mensen van Slattery’s Patissier en Chocolatier hebben gedaan, een chocolade-uitdaging van zulke gigantische proporties samengesteld dat slechts 3% van de liefhebbers het heeft kunnen voltooien.

De banketbakker ligt in Whitefield (Engeland) en uitdagers van de challenge zullen een groot deel van hun Amerikaanse toffeepudding in Amerikaanse stijl moeten opeten – warm geserveerd met een portie zelfgemaakte chocolade-ijs – een portie verse room en 2 chocolade potten gevuld met vloeibare chocoladesaus, alles weggespoeld met een glas van hun warme chocolademelk.

Denk je dat je hebt wat nodig is? Nou, als je erin slaagt om al het bovenstaande op te eten, ontvang je een Slattery chocolade medaille en een 100g doos bonbons. (Alhoewel je waarschijnlijk geen chocolade ,eer wilt eten voor een lange tijd).

Persoonlijk ben ik niet echt een zoetekauw, dus deze uitdaging is niets voor mij. Maar denk jij dat je deze uitdaging wel zou kunnen voltooien? Of ken jij iemand die dit wel zou kunnen? Laat dit dan weten aan je vrienden of vriendinnen of familie!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven