Slecht nieuws voor klanten van ING: ”Het spijt ons enorm”

Slecht nieuws voor ING-klanten: Megastoring

Een maand is in Nederland niet compleet zonder dat ING Bank weer een storing heeft. Helaas is er nu ook een storing aan de gang. Dat baseren we op een groot aantal meldingen op de website allestoringen.nl. De ING bevestigt het zelf ook.

Sinds ongeveer 13.00 uur vanmiddag is het weer helemaal mis bij de bank. Rond dat tijdstip waren er ruim 15.000 woeste klanten die een melding hadden gemaakt op allestoringen.nl

Slecht nieuws voor klanten van ING: ''Het spijt ons enorm''

Zij gaven aan dat inloggen op de mobiele applicatie niet mogelijk was. Ook konden er geen betalingen worden verricht via de app, en via de website.

Dat het erg goed verkeerd gaat, blijkt uit het feit dat zelfs iDEAL een melding heeft uitgestuurd dat het ‘geheel onmogelijk’ is om te betalen via ING.

Veel storingen

Klanten die proberen in te loggen, krijgen de melding ”Probeer het later opnieuw. Onze excuses voor het ongemak”. Bij de ING is het zoals eerder aangekaart vaak helemaal mis.

Klanten laaiend

Voor veel klanten is de maat inmiddels vol. Gebruiker NoNo schrijft: ”Ik stap bij deze over. Ben er echt klaar mee, elke week is het raakt.”

Roosje77 vindt dat de ING mensen moet gaan compenseren voor de tijd dat ze geen gebruik kunnen maken van hun eigen geld.

Maar er zijn ook meer schrijnende gevallen. Zo schrijft iemand dat ze wacht op het geld van de bewindvoerder. Dat is niet gekomen waardoor ze het weekend zonder geld moet doorbrengen.

Scroll naar boven