Slecht nieuws voor ING-klanten: Megastoring

Slecht nieuws voor ING-klanten: Megastoring

De ING Bank kampt momenteel met een grote storing. Volgens de website allestoringen.nl gaat het weer helemaal mis. Klanten kunnen hun mobiele app niet openen, hun saldo niet zien en ook niet overboeken.

Storing

De ING Bank staat natuurlijk bekend om het enorme aantal storingen. Als we het aantal meldingen op allestoringen.nl er bij nemen, zien we dat dat aantal inmiddels flinkt oploopt.

Op het moment van schrijven hebben meer dan 7.000 mensen een melding gedaan. Zij klagen over een drietal dingen. 74% van de meldingen gaat over het niet kunnen gebruiken van de mobiele app. 15% klaagt over het niet kunnen overschrijven van betalingen. 10 procent meldt dat inloggen helemaal niet kan.

Slecht nieuws voor ING-klanten: ''We gaan la''

Veel storingen

Klanten die proberen in te loggen, krijgen de melding ”Probeer het later opnieuw. Onze excuses voor het ongemak”. Bij de ING is het zoals eerder aangekaart vaak helemaal mis.

Alleen al vorige maand waren er op 1, 8, 12, 23 en 30 mei storingen. Die informatie lezen we bij Hart van Nederland, dat eveneens melding maakt van de problemen.

Klanten laaiend

Voor veel klanten is de maat inmiddels vol. Gebruiker ‘Gerard’ is in de pen geklommen en schrijft: ”Iets voor de nieuwe regering: leg grootbanken een heel stevige boete op voor elke keer dat ze weer niet bereikbaar zijn. En maak overstappen veel gemakkelijker. Dan houdt zeker de ING geen klant meer over. Op hun site staat nog steeds dat er niets aan de hand is…. Waanzin!

Ook gebruiker Romeo is niet blij. Hij schrijft: ”Toevallig weer wanneer 60 procent van Nederland zijn salaris krijgt. Geen toeval meer ING. Is nu de zoveelste keer dat ik niet bij mij eigen geld kan. Tijd om over te stappen.”

Niet bij iedereen

Belangrijk om te vermelden is dat de storing niet iedereen treft. Het zou dus best kunnen dat het bij jou gewoon werkt. Is dat het geval? Laat het weten in de reacties.

Scroll naar boven