Slecht nieuws voor Gordon: “Dat is toch wel een hele grote tegenvaller”

Gordon is momenteel ontzettend aan het genieten in Dubai. Daar begint hij een nieuw avontuur met zijn grote liefde Jeffrey. Maar toch zijn er zaken in Nederland die nog niet helemaal zijn afgerond.

Huis verkocht

Het blijkt dus dat zijn huis in Blaricum nog niet is verkocht. Dit werd gisteren vermeld in Shownieuws. Het huis stond jarenlang te koop, maar dit jaar was er eindelijk een koper gevonden. Maar het blijkt nu dat de koop niet meer doorgaat. Bart Ettekoven zei: “En dat is wel echt een hele hele grote tegenvaller. Hij baalt er echt als een stekker van. Dit huis heeft namelijk wel acht jaar te koop gestaan en was echt een blok aan zijn been.”

Patty Brard heeft het te doen met Gordon. “Hij had er op gerekend dat de vraagprijs die nu was gesteld, dat hij die er nu ook voor had gekregen.” De koper zou de financiering niet rond hebben gekregen.

“Dit huis heeft al twee keer eerder te koop gestaan en twee keer is het van de markt gehaald omdat het niet echt lukte. Je zou in deze huizenmarkt toch denken dat alles wordt verkocht?”

Maar het blijkt toch lastiger te zijn. Misschien iets minder geld vragen..?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven