Slecht nieuws: Russen willen Rotterdam platgooien!

Slecht nieuws: Russen willen Rotterdam platgooien!

Geen al te best nieuws, lieve volgers. Want de Russen schijnen het op Rotterdam gemunt te hebben. Live op televisie wordt er openlijk gesproken over een aanval op ons schittende Holland. Of we het ook erg serieus moeten nemen is de vraag. We hebben het immers over Russen.

Rotterdam

Je weet wel, de Russen die Oekraïne wel even zouden innemen. Afijn, op de Russische televisie wordt alvast gesproken over welke landen na Oekraïne zullen volgen.

Er zijn nog landen genoeg in Europa en Rusland heeft nu eenmaal de ambitie om het rijk flink uit te breiden. Wat dat betreft zijn de Russen nog niet klaar.

Maar goed, waarom Nederland dan? We hebben hier al zoveel problemen. Denk aan klimaatdemonstranten, mensen die hun covid-vaccin niet willen nemen, Mark Rutte, toeslagen, stikstof, vegetarische kroketten en ga zo maar door. Het lijkt ons een goed plan om Nederland over te slaan.Slecht nieuws: Russen willen Rotterdam platgooien!

Want die problemen krijgen ze er dan allemaal bij. Zelfs het inleveren van statiegeldblikjes kan in dit land niet eens op een normale manier.

Olieraffinaderijen

En toch…Toch werd het plan om Nederland aan te vallen in de Russische talkshow Avond besproken. Andrej Goeroeljov, een lid van de Doema (Tweede Kamer in Rusland), heeft op Google Maps gekeken en is tot de conclusie gekomen dat Rotterdam veel olieraffinaderijen heeft.

Die staan allemaal op een korte afstand van elkaar en zijn dus een eenvoudig doelwit. Presentator Vladimir Solojov haakte er op in.

Hij vindt dat Nederland een ‘perfect doelwit’ is voor clustermunitie. De twee Ruski’s doelen op vijf olieraffinaderijen welke in de Rotterdamse haven staan.

Slecht nieuws: Russen willen Rotterdam platgooien!

Torpedo

Goeroeljov vertelde aansluitend dat hij graag het initiatief zou nemen om een cirkel om het mikpunt te tekenen. Opmerkelijk is dat het Tweede Kamerlid Rotterdam nu al voor de tweede keer noemt. Vorig jaar juni, toen Rusland net in Oekraïne kwam, noemde hij de stad ook al.

Toen zei hij dat Poetin het slim moet aanpakken. Hij suggereerde toen dat een onderzeeër met Kalibr-raketten doeltreffend zal zijn in Rotterdam.

”Misschien hebben we ze niet eens nodig, met een torpedo kunnen we de enorme hoeveelheid olietankers in de haven raken en de hele infrastructuur afbranden.”

Scroll naar boven