Het jongetje die deze week onderwerp van gesprek was doordat hij zijn geslachtsdeel liet zien aan acteur Bilal Wahib, heeft voor het eerste gereageerd. In een video op Instagram stelt de jongen iedereen gerust die met hem heeft meegeleefd de afgelopen dagen. „Ik heb een paar dagen niet gegeten, maar alles is nu goed.”

Bila Wahib

Eerst kwamen BN’ers al massaal voor de jongen op in verschillende videoboodschappen. Hij heeft daarna onder andere bezoek gekregen van rapper Appa en bekende influencer Marwa Juice. De twee bekende Nederlanders waren uitgenodigd door de familie van de jongen. In een video zegt hij: “Met mij gaat het goed, maar ik schaam mij nog wel diep.”

BEKIJK OOK  Oud stelletje nemen elk jaar dezelfde ontroerende foto - de laatste foto is hartverscheurend

Achraf Seamari van het Instagram-account Het Verbindende Kartel bracht ook een bezoek aan de jongen. Hij vertelt in een interview met de NOS: “Toen we naar binnen gingen was de jongen heel emotioneel en veel aan het huilen. Toen dacht ik wel even: hoe gaat dit aflopen? Hij at niet en sliep ook slecht, hoorden we. Toen we de deur uitliepen, moest hij alweer een beetje lachen.”

Seamari probeert met zijn Instagram mensen te helpen die het hard nodig hebben. Hij houdt momenteel nog intensief contact met de familie. Ook zegt hij het volgende over de thuissituatie van de jongen: “Zijn ouders komen uit Bosnië en spreken gebrekkig Nederlands. Daarom help ik ze om de berichten die in de media verschijnen beter te begrijpen.”

Spijtbetuiging ‘kinderporno’

Bilal Wahib werd deze week gearresteerd op verdenking van het maken en verspreiden van kinderporo. Naast Wahib was in de video ook collega acteur Oussama Ahammoud te zien. Inmiddels heeft Wahib laten weten dat hij erg veel spijt heeft van zijn actie. De rel werd nog erger toen platenlabel Top Notch zijn contract verbrak. Ook liep NPO Zapp weten dat het programma wat hij presenteerde ook stil wordt gelegd. Om de zaken nog erger te maken hebben verschillende radiostations laten weten zijn muziek niet meer te draaien.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!