Sint heeft wat snoepjes van Piet gejat en gaat los in een club

Sint

Sinterklaas is weer in het land, tot groot plezier van honderdduizenden kinderen. Gistermiddag kwam hij in Gorinchem aan, al leek het er even op dat hij ergens aanmeerde waar het nog volop zomer was, gezien het zonnetje en de groene blaadjes aan de bomen.

Stoom afblazen

Foutje in het Sinterklaasjournaal. Kan gebeuren natuurlijk. Maar wie denkt dat de Sint na zo’n lange reis vermoeid is en even bij wil komen, heeft het mis.

Na duizenden kinderhandjes te hebben geschudt en talloze malen op de foto te zijn geweest met zijn aanhangers, besloot de Sint om even stoom af te blazen.

Snoepjes

En dat deed hij zo te zien niet met pepernootjes. Het heeft er alle schijn van dat Sint een paar snoepjes van Piet gejat heeft en die in zijn mik heeft geduwd.

In beelden die het hele Nederlandse internet veroveren, is het zien hoe de Sint lekker losgaat tot in de late uurtjes. Misschien een teleurstelling voor kindertjes die hun schoentje hadden gezet, en daar vanmorgen niets in aan hebben getroffen. Nu weet je waardoor dat komt.

Beelden van gabbersint:

Zwarte Speed

Een aantal jaar geleden, toen niemand zich nog druk maakte om zwarte piet, verkleedde Filemon Wesseling zich. Hij besloot het kinderfeestje bij te wonen, maar deed dat met een paar flinke lijnen achter zijn kiezen.

De beelden van ‘zwarte speed’ zijn nog altijd op internet te vinden. Hieronder kun je ze bekijken. Kijkplezier verzekerd!

Filemon als Zwarte Speed

 

Scroll naar boven