Moszkowicz komt op voor Lil Kleine – “We moeten niet speculeren”

Bram Moszkowicz vind Lil Kleine verrassend aardig aan de desk van Shownieuws. Ondanks dat de Amsterdamse rapper zijn vriendin heeft mishandeld op Ibiza en in 2019 een jongen in het nachtleven, vindt Bram dat we niet te veel moeten speculeren. Hoe zou dit komen?

Verdienen aan Lil Kleine

Daar is een simpel antwoord op. De gehele familie Moszkowicz verdient namelijk aan Jorik Scholten. Zoon Nathan is zijn manager, en zijn partner Nienke Hoogervorst is zijn advocaat. En Bram? Dat is de nieuwe beschermengel van Lil Kleine.

Over belangenverstrengeling gesproken: dat is iets waar Shownieuws helemaal niet vies van is. De Amsterdamse rapper moet voorkomen voor een mishandelingszaak in het nachtleven van Amsterdam, maar bij SBS6 wordt hij gepemperd. Bram doet er alles aan om zijn imago op de poetsen.

Net als deze keer: Lil Kleine wordt regelmatig in het openbaar gespot met andere dames. Maar hoewel hij zegt dat hij nog steeds met Jaimie wil trouwen, ziet Patty Brard hier geen probleem in: “Ik vind dat hij het heel goed doet. Het schijnt ook dat hij best wel verdrietig is dat dit loopt zoals het loopt. Dat vind ik ook wel. We hebben zo vaak negatieve dingen over hem gehoord, maar het feit dat hij het echt heel erg vervelend vindt dat het tussen Jaimie en hem niet helemaal botert is ook een ding.”

Selectieve verontwaardiging

Bijna schaamteloos dat je als Patty Brard zijnde vorige week nog een weduwnaar Edwin Spee afmaakt op televisie die een nieuwe vriendin gevonden heeft, maar deze week in de bres springt voor een rapper die vrouwen mishandeld. Selectieve verontwaardiging?

Laat een reactie achter

Scroll naar boven