Shocking: Gaan Gordon en Gavin het weer proberen!?

Shocking: Gaan Gordon en Gavin het weer proberen!?

Gordon en Gavin zijn officieel uit elkaar sinds een paar weken. Daarna grepen de twee elke mogelijkheid aan elke zwart te maken in de media. 

Zo deed Goor eerst heel geheimzinnig en wilde hij niet vertellen wat er was gebeurd. Natuurlijk duurt zoiets nooit lang en op gegeven moment wordt de vuile was buiten gehangen.

‘Goor en Gav’ gaven allebei hun versie op wat er voorgevallen was. Het eindigde met een een woeste Gordon die de ring (van zijn in schijn gezette huwelijk) zou wegflikkeren.

Rectificatie

Ook afgelopen week in het nieuws, was dat Gordon niet blij was met het interview van Gavin. Daarop lekte uit dat Gordon hem een onaardig berichtje had gestuurd.

”Wat een klootzak moet je zijn na alles wat we hebben meegemaakt. Over mijn gedrag praten alsof ik een kind ben. Wat voor een imbeciel ben je.”

Shocking: Gaan Gordon en Gavin het weer proberen!?

Nu is dat al niet chique, maar de Nederlandse zanger stuurde ook nog eens een hele rectificatie mee. Hij wilde dat Gavin deze op zijn sociale media zou plaatsen. Gavin weigerde dat.

Gordon stalkt Gavin

Maar nu is er meer aan de hand. Onlangs gaf Gavin in een interview met Prive toe dat hij nog steeds van Gordon houdt. Gavin hoeft de zanger alleen nooit meer te zien.

Maar nu komt Evert Santegoeds met een shocking nieuwtje: Gordon blijkt Gavin helemaal kapot te stalken met berichten.

In zijn onthullende podcast Strikt Privé zegt Evert er het volgende over. ”Het is niet normaal. Die Gavin krijgt echt bizarre berichten van Gordon waar de honden geen brood van lusten, net als vorige week.”

Santegoeds is de beroerdste niet en laat een van die berichten gewoon zien. Het gaat om een e-mail met een door Gordon samengestelde fotocollage.

Aan de linkerkant staat een foto van een lachende Gavin, aan de rechterkant een serieuze foto van hem. Daarbij schrijft de zanger: ”With me and without 🤣🤣🤣🤣.”

Stemmingswisselingen

Gordon komt volgens Evert behoorlijk wispelturig over. ”Af en toe zit er dan weer een heel lief berichtje tussen met: ‘I love you.”’

Het heeft er alle schijn van dat Gordon weer toenadering zoekt tot Gavin en hem weer terug wil. De grote vraag is of Gavin daarop zit te wachten…

Scroll naar boven