Shock: André Hazes haalt Sarah van Soelen in huis

André Hazes heeft dit weekend een exclusief kijkje gegeven in zijn woning. Hartstikke fraai, de luxe spat er vanaf. Maarre, er is ook een detail waarover de zanger een leugentje verspreidde. En laat die nou toevallig zijn uitgekomen.

Leugen

Allereerst de woning zelf, want die ziet er pico bello uit. Alles leuk en aardig, mooie dure spulletjes. Maar dan laat de zanger een schilderij zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Volgens de zanger zelf heeft kunstenaar Peter Donkersloot hem benaderd met het verzoek het schilderij voor hem te maken.

Maar dat blijkt een leugen. Volgens juicekanaal RealityFBI gaat het echter om een cadeau van Sarah van Soelen en dat wordt nu bevestigd door meerdere bronnen.

Dat zou dus betekenen dat Hazes het schilderij al lang in bezit heeft, aangezien de relatie met ‘SarahSoel’ meer dan een jaar geleden op de klippen liep.

Inrichting

Het blijft niet bij het schilderij, want volgers wijzen er inmiddels ook op dat de inrichting bijna een op een gekopieerd is met die van Sarah van Soelen.

Shock: André Hazes haalt Sarah van Soelen in huis

Iemand schrijft: ”Het interieur is wel een beetje de look a like van Sarah!” Een andere volger is het daar roerend mee eens en lacht er hard om.

Desondanks zijn er ook veel mensen die enthousiast reageren op de woning in Wilnis. ”Heb je toch maar mooit bereikt”, zo schrijft een fan.

Huwelijk

Dat André nu weer op meerdere manieren aan zijn ex-vriendin wordt gelinkt, valt niet goed bij Monique. De bijna vijftiger is er alles aan gelegen dat André haar een keertje trouw blijft.

En dat is nog niet alles, want op 25 november staat de zanger in Ahoy. Volgens Yvonne Coldeweijer is het de bedoeling dat hij Monique daar ten huwelijk gaat vragen.

Dit zou volgens Yvonne geen idee zijn van André Hazes zelf, maar Monique zou dat hebben ‘afgedwongen’. Als dat echt zo is, is dat nog kanslozer dan kansloos.

Yvonne moet er hartelijk om lachen en zegt: ”Beiden hebben niet het inschattingsvermogen dat deze move averechts gaat werken.”

Scroll naar boven