OG3NE mag niet ontbreken als je het hebt over de meest succesvolle acts van ons land. Na hun winst van The Voice Of Holland deed de meidengroep onder andere mee aan het songfestival. Al jarenlang genieten we in Nederland van hun prachtige stemmen. Shelley is een van de meiden die bij de groep zit. Ze heeft onlangs een geweldige transformatie ondergaan.

Shelley van OG3NE verliest 25kg

Bij een foto die ze onlangs plaatste stond: “The sun has been very nice to me.” Je ziet op de foto haar mooi gebruinde lichaam. De reacties die daarop volgde waren ontzettend positief. Niet heel gek ook toen we hoorde dat Shelley maar liefst 25 kg is afgevallen! Het resultaat mag er van ons wezen.

Vraag je je ook wel eens af waar de naam ‘OG3NE’ eigenlijk vandaan komt? Dan hebben wij het verhaal voor je! De O is van de bloedgroep van hun moeder en G3NE staat voor de genen die Lisa, Amy & Shelley met elkaar verbinden. Een mooiere betekenis van een naam bestaat er eigenlijk niet… Vinden wij.

Positieve reacties

En haar verandering is ook niet onopgemerkt gebleven op de Nederlandse televisie. Bij RTL Boulevard zei zangeres Samantha Steenwijk er het volgende over: “Wat is deze vrouw slank geworden. Het is niet normaal. 25 kilo, waar zijn ze gebleven?” Samantha ging hierop verder met: “Ze ziet er zo goed uit. Ze is best klein, dus het is dan helemaal veel. Ze loopt altijd een beetje te stoeien met haar gewicht.”

BEKIJK OOK  Binnenkijken: Zo ziet de nieuwe luxe woning van Leontine Borsato eruit

We hebben een paar plaatjes van het nieuwe uiterlijk van Shelley voor je uitgezocht. Wat een ongelooflijke transformatie heeft deze vrouw doorgemaakt!


Like it? Share with your friends!