Sharon bestelt budgetbruidsjurk voor 19 euro, raakt in shock als ze hem aantrekt

Huwelijken zijn vaak kostbare aangelegenheden. Dus wanneer je ergens een mogelijkheid ziet om ergens op te besparen, is dat welkom.

Bruidsjurk

Voor de meeste mensen is hun trouwdag een van de mooiste dagen uit hun leven. Sommige mensen willen elke cent die ze hebben aan hun huwelijk besteden.

Maar niet iedereen zit ruim in de slappe was. Om die reden wordt er gekeken naar goedkopere alternatieven. En ja, ook op bruidsjurken wordt bezuinigd.

Budgetjurk

Sharon Harris bereidde haar trouwdag voor en bestelde een budgetjurk via internet. Op het plaatje bij de advertentie stond een schitterende jurk.

Sharon bestelt budgetbruidsjurk voor 19 euro, raakt in shock als ze hem aantrekt

Maar toen de postbode de jurk kwam afleveren en Sharon haar jurk aantrok, bleek de werkelijkheid toch wat minder fraai.

19 pond

Volgens de website Mirror ging het om een jurk van 13 pond, waar 6 pond verzendkosten voor betaald moest worden. Toen Sharon de jurk aantrok, bleek die niet aan haar wensen te voldoen.

”Het is erg stom en het ziet er niet uit. Het lijkt erop alsof ik ga trouwen in Las Vegas, maar dan op een slechte manier”, zo klaagt ze.

‘Je ziet mn reet’

De goedkope jurk bracht nog een ander probleem aan het licht. De stof bleek niet dekkend genoeg, waardoor mensen zo in haar billen konden kijken.

”Aan de voorkant kun je zelfs mijn navel van binnen inspecteren. Het is zo doorschijnend dat ik de jurk niet aan kan trekken en dat doet veel met me.”

Online

Moraal van dit verhaal: een bruidjurk voor een prikkie bestellen klinkt als een goed idee, maar is het vaak niet. En als je het toch doet, wees dan op tijd.

Als een jurk niet goed is, heb je namelijk nog voldoende tijd om hem te ruilen, of om een andere te bestellen. Shannon heeft dat letterlijk aan den lijve ondervonden.

Trying on WISH APP Wedding Dresses! 👰 DISASTER??
Scroll naar boven