Sexpert: Dit zijn de drie beste standjes voor mannen met een kleine pipi

Ben jij op zoek naar manier om je leven tussen de lakens wat spannender te maken en heb je daar beneden niet veel hangen? Sexpert Vanessa Marin draagt drie standjes aan die jouw leven in de slaapkamer weer in bloei zetten.

‘Kleine genotsknots’

De lengte van een jongeheer is voor veel mannen een dingetje waar ze nog wel eens onzeker over kunnen zijn. En dat terwijl vrouwen de lengte/dikte vaak niet eens als het meest belangrijk beschouwen.

Het gaat er immers om wat een man ermee kan. Juist hiervoor is dit artikel bedoeld. Volgens Vanessa kunnen mannen een vrouw het ‘orgasme van hun leven’ geven, door maar liefst drie standjes. Spoiler: de tips zijn eigenlijk bedoeld voor mannen die beneden niet groot geschapen zijn.

Knees to chest

Marin: ”Standjes waarbij een vrouw op haar rug ligt met haar benen omhoog zijn in dit geval heel goed. Zorg dat ze op haar rug gaat liggen en trek haar dijen naar je borst.”

”Zorg ervoor dat de benen over je schouders geplaatst worden, zodat je er klaar voor bent om binnen te dringen. De vrouw kan haar benen ook om de man heen klemmen.”

Sexpert onthult de drie beste standjes voor mannen die wat kleiner geschapen zijn
Als je het niet goed doet raakt ze verveeld en gaat ze op haar telefoon

Man’s best friend

Je weet dat de beste vriend van een man…zijn hond is. In dit geval weet iedereen dat op zijn hondjes magische dingen kan doen in de slaapkamer. Dit standje werkt perfect om diep te gaan. Je kunt eventueel ook achter haar gaan staan, wat voor jou meer comfortabel kan zijn.

Upstanding citizen

Vanessa heeft nog een derde standje dat je echt moet uitproberen als je klein geschapen bent. De bovenstaande standjes in de slaapkamer hebben een prima effect, maar er is ook een standje dat je overal kunt doen en waar dus geen bed voor nodig is.

Als je een hoog bed hebt, of misschien een stabiele tafel functioneert dat prima om de ‘upstanding citizen’ uit te proberen.

Bij dit standje kruist de vrouw haar enkels rond je middel terwijl ze op haar rug ligt. Hiermee heb je meer controle en ook met een kleiner formaatje kun je diep komen.

Over de auteur