‘Serie spermadonor’ met 48 kinderen begint aan Europese tour

Een zeer productieve spermadonor is onlangs begonnen aan zijn Europese tour met zijn eerste kind uit het Verenigd Koninkrijk. Zijn doel? Europese vrouwen tijdens zijn reis zwanger maken. Kyle Gordy uit de VS heeft al 48 kinderen, verdeeld over de hele wereld.

Gratis diensten

Hij biedt zijn diensten gratis aan om vrouwen te helpen om zwanger te raken. Hij begon zijn Europese reis in 2021, waar hij enkele van de kinderen ontmoette die hij had verwekt, terwijl hij ook nog een dozijn vrouwen zwanger maakte. Afgelopen maand werd in London zijn eerste Europese kind geboren.

Kyle doneerde zijn sperma in oktober vorig jaar aan de kersverse moeders nadat hij op Instagram contact met hem had opgenomen. Toch heeft hij in de loop van de jaren flink wat kritiek gekregen van enkele medische professionals die geloven dat zijn methoden niet ‘medisch verantwoord’ zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kyle Gordy (@kylegordy1234)

Nodige maatregelen

Hij zorgt er wel altijd voor dat hij regelmatig soa-tests doet en zal dit ook doen vóór donatie als daarom wordt gevraagd. De meerderheid van de mensen die hij helpt zijn lesbische stellen en alleenstaande vrouwen zijn, en zoals het er nu uitziet, is er geen limiet aan het aantal kinderen dat hij zal verwekken.

In een gesprek met The Mirror vertelt hij het volgende: “Je weet niet hoe je kinderen zullen uitpakken bij een spermabank. In mijn geval weet je wat je kunt verwachten, aangezien ik een hele reeks kinderen heb die gezond zijn. Bovendien kunnen de vrouwen me echt ontmoeten in plaats van een nummer op een flesje te zijn – het is meer dan een bank ooit zou kunnen bieden,” sloot hij af.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven