Seizoen van Temptation island verklapt door Temptation insider

Iedereen is het er wel over eens dat het huidige seizoen van Temptation Island de saaiste tot nu toe is. De koppels durven hun temptation niet aan te gaan, gaan vroeg naar bed, praten amper met elkaar en van spanning is er ook niet echt sprake. Wij hopen op een spannend einde, maar volgens een gerucht hoeven we niks te verwachten.

Laura

Iedereen weet meteen wie Laura is, maar niemand begrijpt echt waarom ze mee doet. Ze toont weinig emotie, slaapt bijna 14 uur per dag en praat bijna tegen niemand. Op deze manier kan iedereen Temptation Island overleven, denk je niet?

Insider

Volgens een insider zou het kijken naar Temptation Island zonde van je tijd zijn. Ondanks dat alle kandidaten en verleid(st)ers vertellen dat er veel spannends gaat gebeuren tegen het einde van het seizoen, zegt de insider van niet.

Bekijk de video van een interview over Temptation Island en hoe mensen het vinden dat Laura zich gedraagt hieronder:

Of de insider gelijk heeft weet niemand natuurlijk, daar is maar op één manier achter te komen. Laat in de reactie weten wat jij tot nu toe van het huidige seizoen van Temptation Island vindt en deel dit artikel met je vrienden en familie!

Beelden: RTL