Scott was 20 minuten in het hiernamaals en vertelt wat hij daar zag

Scott Drummond’s leven veranderde voorgoed door een skiongeluk toen hij 28 was. Wat begon als een standaardoperatie voor een ontwrichte duim, eindigde in een ervaring die zijn kijk op het leven totaal veranderde.

Een kritiek moment in de operatiekamer

Het ging mis toen een verpleegster per ongeluk een fout maakte met de tourniquet, waardoor Drummond’s hart stopte met kloppen. Paniek volgde, en Drummond herinnert zich nog hoe de verpleegster uitriep dat ze hem had gedood.

Een reis buiten het lichaam

Tijdens zijn interview met ‘Prioritise Your Life’, vertelde Drummond over zijn bijna-doodervaring. Hij beschreef het gevoel van zijn geest die zweefde boven zijn lichaam, kijkend naar de artsen die wanhopig probeerden zijn leven te redden.

Naast hem voelde Drummond een aanwezigheid, die hij later als goddelijk zou bestempelen. Dit wezen nam hem mee op een reis naar een onbekende plek.

Een veld van ongekende schoonheid

Drummond beschreef een adembenemend veld met wilde bloemen en unieke bomen. De kleuren waren levendiger dan hij ooit had gezien. Het leek een plek van pure vrede en schoonheid, ver verwijderd van de aardse wereld.

Zie hieronder zijn video:

In dit veld kreeg Drummond een belangrijke boodschap: zijn tijd was nog niet gekomen. Hij had nog meer te doen in zijn leven. Deze woorden markeerden het begin van zijn terugkeer naar de operatiekamer.

Een tweede kans op leven

Na teruggekeerd te zijn in zijn lichaam, was Drummond’s perspectief op het leven volledig getransformeerd. Hij was vastbesloten om zijn leven te beteren en elke dag ten volle te leven.

Drummond’s verhaal is niet alleen een getuigenis van een ongewone ervaring, maar ook een inspiratiebron. Hij deelt zijn verhaal om anderen te motiveren hun leven te waarderen en volledig te benutten.

Scroll naar boven