‘Schorsing van één maand voor Patty Brard vanwege mega-schandaal’

'Patty Brard maand geschorst na mega-schandaal'

Patty Brand en Airen Mylene zijn overduidelijk niet elkaars beste vrienden. De twee zijn collega’s bij het programma Shownieuws, maar kunnen elkaar niet meer zien of luchten. Dat komt door Airen, die haar collega’s flink in de problemen heeft gebracht.

Onlangs besloot Airen Mylene om bij Radio 538 te onthullen dat er twee Shownieuws-collega’s tijdens een personeelsfeest in de kast waren betrapt door een schoonmaker.

Patty Brard was hier laaiend over, want zoiets doe je natuurlijk niet. Patty besloot vervolgens om Mylene compleet de grond in te boren. En dat zou consequenties kunnen hebben.

'Patty Brard maand schorsen na mega-schandaal'

Victor Vlam

Mediadeskundige Victor Vlam is van mening dat Patty Brard te ver is gegaan. ”Het is een aanval die je in de Nederlandse entertainmentwereld niet zo vaak ziet.”

Na het verhaal van Mylene ontstonden er flink wat geruchten. ”Ja, dat was natuurlijk een beetje een onhandige opmerking van Airen, want er zijn vier presentatoren van Shownieuws, dus als zij het verhaal vertelt, dan is de vraag: wie van de drie, hè? Dus dat is niet zo verstandig. Dat had ze beter niet kunnen doen.”

John de Mol

Victor is echt boos en gaat nu zelf helemaal los op Patty. In de podcast ‘De Communicado’s neemt hij geen blad voor zijn mond. Hij zegt:

”Dit soort oncollegiale gedrag, daar moet je echt paal en perk aan zetten. Dit kun je niet toelaten. Het is echt bedoeld om Airen te kwetsen. Om haar een slecht gevoel te geven.” 'Patty Brard maand schorsen na mega-schandaal'

”Echt oncollegiaal, echt oncollegiaal, niet goed. Dat is iets wat Patty vaker doet. Daarom denk ik ook: John de Mol moet tegen haar optreden. Want dit soort oncollegiaal gedrag, dat is gewoon iets wat het hele team daar verstoort.”

Schorsing

Als Victor in de schoenen van John de Mol stond, dan wist hij het wel. ”Ik moet je eerlijk zeggen, ik vind dat Patty hiervoor een maand lang geschorst moet worden van dat programma. Ik had gezegd: we gaan je niet uitnodigen, dit is onacceptabel.”

Scroll naar boven