School tikt moeder op haar vingers om de inhoud van het lunchtrommeltje van haar zoontje (3)

Een Britse moeder dacht haar zoontje van drie een plezier te doen door in zijn lunchtrommel voor school een kleine snack te stoppen. Dat werd niet bepaald gewaardeerd door de leraar, die met een viltstift een boodschap op het trommeltje schreef.

Het staat als een paal boven water dat het vullen van een lunchtrommeltje voor kinderen met alleen maar gezonde dingen vrij moeilijk is.

Ter compromis stoppen veel ouders dan ook iets lekkers tussen de boterhammen en fruit. Of dat nu een chocoladereep of bijvoorbeeld een koekje of snoepje is: het draait uiteindelijk allemaal om de balans.

Pringles

Voor moeder Megan Peavey mondde een busje Pringles (echt waar) uit in een regelrecht drama. De leraar ontdekte het en schreef op het trommeltje:

‘Help ons alsjeblieft bij het maken van gezonde keuzes op school’. Megan is, om het maar zacht uit te drukken, allebehalve blij: ”Mijn zoon en ik zijn genackshamed.”

School tikt moeder op haar vingers nadat leraar lunchtrommel van haar zoontje bekijkt
Foto: TikTok- @Peaveymegan

”Welke debiel schrijft er nu zoiets op een lunchtrommel?” In een TikTok-filmpje vraagt ze aan haar volgers om advies wat te doen.

Directeur blijft bij standpunt

De mensen die reageren scharen zich massaal achter Megan. Iemand schrijft: ”Ik kan niet eens uitleggen hoe ongepast ik dit vindt van de school.”

Megan heeft de directeur aangesproken, maar die blijft van mening dat de moeder een ernstige fout heeft gemaakt door haar kind Pringles te geven.

”Ik vind Pringles niet ongezond. Cheetos, Doritos en een Milyway-reep, dat vind ik wel ongezond. Daarnaast geef ik ook gewoon gezond eten mee.”

”Ze hadden geen bericht op de trommel moeten schrijven, die gekken. Als ze wat te klagen hebben, kunnen ze me toch bellen?”

Niet meer welkom

In een nieuwe video vertelt Megan dat de school weigert excuses aan te bieden. Het gaat nu zelfs zo ver dat haar zoon niet meer welkom is in het zomerprogramma van de peuterspeelzaal.

Zo zie je maar, wat een busje Pringles allemaal teweeg kan brengen…

Scroll naar boven