Schokkende waarheid achter aliens onthuld aan overheid na röntgenonderzoek

De zogenaamde ‘buitenaardse wezens’ die deze week in Mexico werden gepresenteerd, zijn misschien helemaal geen buitenaardse wezens.

‘Aliens’ in Mexico: Niet zo buitenaards als gedacht

De zogenaamde ‘buitenaardse wezens’ die deze week in Mexico werden gepresenteerd, zijn misschien helemaal geen buitenaardse wezens. De meeste mensen nemen UFO-waarnemingen en alles wat met buitenaards leven te maken heeft met een korreltje zout, vooral als het van iemand komt die niet in de wetenschappelijke industrie werkt.

Het was dan ook te verwachten dat mensen de geldigheid zouden betwijfelen van de twee ‘buitenaardse lichamen’ die werden gepresenteerd tijdens de eerste openbare hoorzitting in Mexico over Ongeïdentificeerde Anomale Fenomenen (UAP’s).

Buitenaards bewijs?

De twee specimens werden getoond op dinsdag 9 september door journalist en ufoloog Jaime Maussan en onder ede beweerde hij dat de lichamen geen deel uitmaakten van ‘onze aardse evolutie’.

Volgens DNA-tests bestond 30 procent van de samenstelling van de ‘buitenaardse wezens’ uit ‘onbekende’ elementen. De twee lichamen, waarvan er één Josephine wordt genoemd, werden voor het eerst ontdekt in Peru in 2017, waarbij wordt beweerd dat de ene 700 jaar oud is en de andere 1800 jaar.

Wetenschappelijke twijfels

Maar er zijn sindsdien vragen gerezen over de twee exemplaren, waarbij Julieta Fierro, onderzoeker aan het Instituut voor Astronomie aan de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, heeft gezegd dat sommige details ‘geen zin’ hebben.

Nu is er een video uit 2021 online opgedoken waarin de ‘ware’ aard van de ‘buitenaardse wezens’ wordt onthuld – en blijkbaar zijn ze eigenlijk samengesteld uit een mengeling van menselijke en dierlijke botten.

Scroll naar boven