Schokkende video van schietpartij op begrafenis: ”Dit is onwerkelijk”

Schokkende video van schietpartij op begrafenis: ''Dit is onwerkelijk''

Een begrafenis van een doodgeschoten man in het Amerikaanse Racine, Wisconsin, is ontaard is een schietpartij. Volgens de politie zijn er drie mensen geraakt door in totaal 12 kogels. ”Je kunt niet eens meer veilig naar een begrafenis.”

Via Facebook werd onderstaande video gedeeld. Hierin is te horen dat er in snel tempo meerdere kogels afgevuurd zijn.

 

Volgens een woordvoerder van de lokale politie moet het een chaos zijn geweest op de begraafplaats Graceland tijdens de begrafenis van King sr. ”Mensen zetten het op een lopen, sprongen in auto’s, gilden. We hebben meerdere noodoproepen gekregen”, aldus woordvoerder Kristi Wilcox.

De familie van King sr. meldt aan de lokale tv-zender TMJ4 dat er naast de drie bevestigde slachtoffers, nog drie mensen door kogels zijn geraakt. Dit wordt door de politie overigens niet bevestigd. Alle gewonden betreffen familieleden van de overleden man. Het begraafplaatspersoneel bleef ongedeerd.

Dood door politiekogels

Da’Shontay King sr. kwam op 20 mei jl. om het leven door politiekogels. Tijdens een verkeerscontrole zou hij met een wapen in de hand uit zijn auto zijn gestapt. Toen hij geen gehoor gaf aan een politiebevel werd het vuur op hem geopend. King werd 37 jaar oud.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven